Jak zsynchronizować zapisane hasła w przeglądarce chrome na samsung internet na tablecie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Zbroja osrana: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/niemieccy-zolnierze-opuszczaja-grenlandie-jest-oficjalny-komunikat/nqzbex0 -
Przez Wu70 · Opublikowano
O tym właśnie pisałem, dom to nie lab i nie ma sensu się przejmować problemami kogoś innego. Z zasady badania prowadzi się na dużych próbkach żeby zminimalizować wpływ błędów pomiarowych, ich istnienie nie przekreśla pomiarów/badań tylko wprowadza jakiś stopień niepewności. Co innego gdyby każdy pomiar był bez sensu ale tak nie jest, same porównanie z "okiem" pozwala stwierdzić że do domowej zabawy niczego więcej nie trzeba. -
Przez galakty · Opublikowano
Teraz oglądałem film DailyDriver z Cuprą to też ładnie przekłamuje Jedyna sprawdzona metoda to jak piszesz, do pełna i do pełna, kalkulator w łapę i tyle. -
Przez lokiju · Opublikowano
Strzelam, że gdyby nie kredyty to na takich morelach sprzedaż ramu spadłaby do kilku sztuk dziennie z tych kilkunastu co jest teraz. -
Przez Kyle · Opublikowano
Jak wspomniałem: i tak bym na to wskazanie nie patrzył ... ba ... dosłownie praktycznie nie patrzę. Chcesz wiedzieć ile pali, to musisz klasyczną metodą to zmierzyć, jak się to robiło w starych rupieciach bez kompa pokładowego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi