Jak wycenić komputer?/ Wycena komputera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Aż tak szczególnie dobry nie jest, ale to ciekawy projekt. Nawet o Heavenly Sword ludzie będą pamiętać, mimo że to taka sobie pokazówka technologiczna. Co ciekawego robi Wolverin? Ot kolejna gra z taśmociągu. -
Przez CryptTM · Opublikowano
@Sponsi Miałem dokładnie ten sam problem z upgrade win11. Miałem klucz boxowy jeszcze od win7pro, później upgrade na win10pro, win11pro i był przypisany do konta M$. Po reinstalacji dokładnie taka sama sytuacja, jak u Ciebie. Poleciał w kosz, w końcu miałem motywację na wrzucenie linuksa 24/7 i tak juz zostało od 2 lat. Jeb*ł ich pies bez mydła. -
Przez sideband · Opublikowano
Problem w tym, że jak NV poprawiła stery to siedzenie na XP już nie miało żadnego sensu. Sens ma pod starsze karty/platformy i starsze marki gdzie rzeczywiście XP robi różnicę. -
Przez Sponsi · Opublikowano
Ta, niestety, Figma nie działa na linuksie (nie widzi fontów, lutris to gówno i w ogóle)... kapnąłem się, że Win8.1 nie zainstalował sterów do karty sieciowej, właśnie instaluję i spróbuję zrobić konto i potem będę kombinować dalej... -
Przez narmiak · Opublikowano
A potrzebujesz Windowsa? Mój "firmowy" laptop działa na Fedorze. Ale jeżeli chodzi o sprawy służbowe, to albo wszystko mogę zrobić w przeglądarce, albo łączę się zdalnie z VDI u klienta, więc mi Windows tam nie jest do niczego potrzebny.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi