j4z 936 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Szkoda, że tylko nówki, bo Bose Companion 2 ponoć fajnie grają. Za 200 z hakiem na Olyks. A, jednak wziąłeś używki. To jak nie podejdą, możesz pomyśleć o Bose. 1
Krauziak 60 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca q acoustics akurat bardzo dobrze graja,zestawy duzo drozsze nie rzadko maja z nimi problem. Niestety nie na biurko,3020 sa masakrycznie dlugie. Nawet 3010 zajmuja duzo miejsca
Kakarotto 727 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca 49 minut temu, j4z napisał(a): Szkoda, że tylko nówki, bo Bose Companion 2 ponoć fajnie grają. Za 200 z hakiem na Olyks. A, jednak wziąłeś używki. To jak nie podejdą, możesz pomyśleć o Bose. Zamówiłem na testy. Bose z olx widzę, że bez wysyłki, ale na allegro jest trochę drożej i ze zwrotem 14 dni, więc na testy akurat.
Krauziak 60 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Bose pompuje kase we wzmacniacze i procesory ,jednak powiedziec ze same przetworniki sa marne to jak nie powiedziec nic. Jak to mawiaja " no mids,no highs its must be bose" Mam bose w aucie ,subwoofer 11.5cm warczy jak szalony,ale nie kopie nic . Dopiero wymiana przodow i podlaczenie innego suba obudzilo ten zestaw.
Kakarotto 727 Opublikowano 4 Czerwca Autor Opublikowano 4 Czerwca T20 przyszły i poszedł zwrot. Były w znacznie gorszym stanie niż na zdjęciach i bez jednego kabla. Dobrze, że przez allegro, dutki oddali, a głośniki pojechały. Teraz czekam na Bose Companion 2. Mam nadzieję, że w lepszym stanie przyjadą . 1
Kakarotto 727 Opublikowano 10 Czerwca Autor Opublikowano 10 Czerwca Bose poszły na zwrot, śmierdziały szlugami. Jednak używane głośniki to nie dla mnie. Człowiek wiedzioł, ale się łudził. Cóż, przeorganizowałem całkowicie budżet i kupiłem Edifier RM4 za 385 zł. Teraz to już mam z nawiązką spełnione, co chciałem. Na biurku na styk weszły po bokach monitora, ale to nie problem, ponieważ klawo grają. 1
CozyHog 90 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca W sumie chyba elegancki sprzęcie za te pieniądze:)
Send1N 4 153 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca MR4 z tego co wiem potrafią grać lepiej niż nie jedne głośniki za 4 cyfrową kwotę
Kakarotto 727 Opublikowano 12 Czerwca Autor Opublikowano 12 Czerwca @Send1N MR4 grają spoko, ale też nie mam porównania z droższymi. Także nie zaprzeczam, ale i nie potwierdzam.
Rekomendowane odpowiedzi