Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, j4z napisał(a):

Szkoda, że tylko nówki, bo Bose Companion 2 ponoć fajnie grają. Za 200 z hakiem na Olyks.

A, jednak wziąłeś używki. To jak nie podejdą, możesz pomyśleć o Bose.

Zamówiłem na testy. Bose z olx widzę, że bez wysyłki, ale na allegro jest trochę drożej i ze zwrotem 14 dni, więc na testy akurat. xD

Opublikowano

Bose pompuje kase we wzmacniacze i procesory ,jednak powiedziec ze same przetworniki sa marne to jak nie powiedziec nic. Jak to mawiaja " no mids,no highs its must be bose" :E Mam bose w aucie ,subwoofer 11.5cm warczy jak szalony,ale nie kopie nic :D . Dopiero wymiana przodow i podlaczenie innego suba obudzilo ten zestaw.

Opublikowano

T20 przyszły i poszedł zwrot. Były w znacznie gorszym stanie niż na zdjęciach i bez jednego kabla.

Dobrze, że przez allegro, dutki oddali, a głośniki pojechały. 

Teraz czekam na Bose Companion 2. Mam nadzieję, że w lepszym stanie przyjadą . xD

• Sad 1
Opublikowano

Bose poszły na zwrot, śmierdziały szlugami. Jednak używane głośniki to nie dla mnie. Człowiek wiedzioł, ale się łudził. xD

Cóż, przeorganizowałem całkowicie budżet i kupiłem Edifier RM4 za 385 zł. Teraz to już mam z nawiązką spełnione, co chciałem. Na biurku na styk weszły po bokach monitora, ale to nie problem, ponieważ klawo grają. ;D

• Like 1