Depresja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez rdk · Opublikowano
Tak każdy wiedział, że na pepperze to zjeść chcieli tych co mówili aby kupować po 500, a przy 1000 to już w ogóle. Wyparcie jest silne w ludziach. To spisek sklepów, nie kupujcie zaraz będzie taniej- takich wypowiedzi mogę ci pokazać na pęczki. Pamiętam też komentarze o filmie liptona- nie kupujcie, naganiacz sklepu nakręca panikę... I szczerze, nie pamiętam jakoś zapowiedzi podwyżek rzędu 30%, już w październiku kości 16Gb DDR5 na giełdach zrobiły 300% wzrostu i było oczywiste, że o żadnych 30% nie może być mowy. -
Przez JacekRTX · Opublikowano
Po co obniżać tekstury, jeśli niewiele droższe są wersje 16 GB. Nie ma co się cofać do tyłu -
Przez Dimazz · Opublikowano
wczoraj ktoś wrzucał na grupe oze aneks od firmy nie będę podawał nazwy do umowy na termodernizacje. 100m2 ocieplenia za 56k zł -
Przez Karister · Opublikowano
Nie muszę sobie niczego wyobrażać, więc dzięki, ale nie ma potrzeby. Mam już masę zdjęć od kumpli ładnych kamieni i takich napitych. Temat jest już obgadany pół tuzina razy i nie wiedzę sensu w zataczeniu kolejnego koła o tym samym. Dla mnie komglomerat albo spiek wygrywają do wnętrza, a na zewnątrz też mam kamień. Przecież nie dasz konglomeratu na zewnątrz lol. -
Przez Grolshek · Opublikowano
Rycerz zajebisty, Fallout jeszcze bardziej. Cieszę że nadal dobre seriale wychodzą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi