jakie jest najlepsze chłodzenie pod ryzen 9 9950x?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Z pompy wylatuje powietrze o ~10 stopni chłodniejsze niż temperatura otoczenia. -
Przez bergercs · Opublikowano
MG: Mariusz Ingielewicz dSnrpstoeo83lt84u3020160318tf2n0 79c862tcm61411fimch69t275if · Dzien dobry,wczoraj jechalem do pracy 32km przez miasto przy -16 stopni.MgZSHybrid.I zaczal sie cyrk.Z trudnoscia rozgrzalem silnik do 3 kresek przy wylaczonym ogrzewaniu.Komputer naladowal baterie do 99 procent i ani razu nie wszedlem w tryb elektryczny.Obroty non stop co chwila wzrastaly do 2.5 obrotow i spadaly czasami do 1,1obrotow.Nadmienie ze dzien wczesniej bylem aktualizacji oprogramowania.Moze cos,ktos....... /Edycja bo wpis sprzed 35 minut, ale już kolejni zadowoleni kienci:/ Bartek Gawroński Miałem dziś to samo, ZS hybryda. Do tego wyłączył rekuperację, o czym mnie powiadomił. Po 15 minutach było ok. A soft mam stary z 2024 r. Szymon Olejniczak To samo. Najgorsze jest to, że przy 2,5 k obrotach nie hamuje silnikiem, a wręcz utrzymuje prędkość, trzeba mocniej używać hamulca, a jak obroty spadają do 1,1 k to znowu hamuje. I teraz trzeba się wstrzelić kiedy ile ma obrotów, żeby dostosować siłę naciskania hamulca. Dobrze, że nie jest ślisko, bo takie połączenie mogłoby być niebezpieczne. Przemek Szalek System rekuperacji jest zawsze ograniczony lub wyłączony przy skrajnych temperaturach i zimnym silniku żeby nie uszkodzić baterii, która jest szczególnie wrażliwa. To, że w trakcie jazdy doładowuje baterie i zwiększa obroty to norma Darek Ciężki Obiecujący współautor W mg 3 hybryda mam to samo przez pierwsze kilometry systemy warjuja . Jezdze prawie codziennie po 30 km do pracy do innego miasta i dopiero pod koniec trasy wszystko wraca do normy ************ -
Przez Katystopej · Opublikowano
U mnie -9, po dwóch dniach stania zaklekotał jak bociek na wiosnę -
Przez bergercs · Opublikowano
Nie wiem, z jakiego wrzucasz fałszywe informacje - czy z powodu, że bierzesz kasę od ruskich, czy też jesteś idiotą, który robi to za darmo - w każdym razie, jeśli masz wrzucone dowody (demagog, konkret itp) na twoje ewidentne kłamstwa, to powinieneś zostać za to "nagrodzony" identycznie jak volt - a ty nawet nie chcesz się w takim przypadku przyznać do winy/kłamstwa, tylko wrzucasz kolejne łajno z ruSSkiej kloaki. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
https://www.proshop.pl/Karta-graficzna/ZOTAC-GeForce-RTX-5090-Solid-OC-White-32GB-GDDR7-RAM-Karta-graficzna/3348032?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=searchengine&gad_source=1&gad_campaignid=22114934808&gbraid=0AAAAAC2W_XlvTwRA945lEnru9IED9TRd_&gclid=Cj0KCQiAkPzLBhD4ARIsAGfah8jGIRmUu5jt-3W-EfCuybxxw4AiIBQlnU_FjOzu-8P1baSQPvYTdb4aAmxHEALw_wcB
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi