bezpieczeństwo FireWall Free 12/2017
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pawcio · Opublikowano
Przeglądam dzisiejszy test dysku Corsair MP700 Elite 2 TB i w smart nie ma ani jednego błędu w ID: 0F, czas pracy dysku 36 godzin. Ciekawe od czego to zależy, tak jak w moim kingstonie, u was też błędy w Id: 0F występują. Zdjęcie z: https://ithardware.pl/testyirecenzje/corsair_mp700_elite_2_tb_dysk_ssd_test-36326.html -
Przez DR3GGO · Opublikowano
Potwierdzam - mam i sprawdza się pierwszorzędnie. Do tego w zestawie są mega wydajne nasączone chustki do czyszczenia CPU z pasty. -
Przez Gregryzzli · Opublikowano
Wyszperałem ze schowka i popylam w Divine Divinity. Miał być starfield i ąę a będzie Fallout 2. -
Przez Kelam · Opublikowano
@KellerRozdzielam funkcję moda, a usera. Inaczej nie byłoby uprzejmych sugestii z mojej strony, ale nie mogę pozwolić na tak jawne próby zaczepek. Nie będziesz kolego kwestionował mojej oceny sytuacji, a widzę w twoich postach ewidentne prowokowanie. Ostatnia spokojna sugestia z mojej strony. Jeszcze bez konsekwencji. Twoja decyzja . -
Przez Send1N · Opublikowano
Na AMD biorąc ramkę thermalrighta czy innej firmy kupujesz tylko po to aby nie upaprać pastą wszystkich zakamarków ale jak weźmiesz ramkę od thermalgrizzly to wtedy już dzieje się magia
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi