Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Tak jest panowie, beta świetne wrażenie robi, na tyle świetne że wziąłem tą Devout Edition żeby już jutro zagrać System walki trafiony fantastycznie, ta dynamika, finishery i parowanie to jest właśnie to czego oczekiwałem. Gierka już ściągnięta i czeka. Jutro o 15-tej wbijam w ten mrok -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
Zlota sztuke trafiles, nie widze innego wytlumacznia -
Przez Lameismyname · Opublikowano
A proszę Cię bardzo: RE:R stock pudło 9070XT VBIOS SILENT (99 FPS): RE:R UV, VRAM STOCK, 9070XT VBIOS SILENT (107 FPS): Jeżeli przełączyłbym na VBIOS PERFORMANCE, to pewnie profil pudła by znowu symbolicznie stracił, a profil UV zyskał, powiększając "dziurę" między nimi. Teraz porównaj sobie pierwsze screeny z RE:R co zrobiłem na VBIOSie SILENT: Masz praktycznie 1:1 do tego co wcześniej były ramy podkręcone do 2700MHz, a teraz są na stock. Zdjęcia ucięte bo koślawo (pionowo) je zrobiłem no ale widać co trzeba. No i teraz ciekawe... zegary rdzenia w ostatnim teście różnią się od siebie o zaledwie 5 MHz, a i tak na profilu UV jest 8 FPS więcej. -
Przez sideband · Opublikowano
Nic takiego nie pisałem w sumie zdziwiłem się, że nie wrzucili większego klocka między 80 i 90. Bo to tylko przeskalowane GPU byłoby nic poza tym. Ale AMD oficjalnie przyznało, że wrócą z kartami z wyższej półki dopiero jak złapią 30% rynku Jeżeli dotrzymają słowa to długo nie pojawia się żadne karty, które będą konkurować z 80 i 90 Złapanie 30% przez AMD jest niestety mało realny to już NV musi się bardziej o to postarać niż AMD
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi