Curian00 2 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca (edytowane) Witam posiadam klawiaturę mechaniczną SHARKOON PUREWRITER TKL (tak ta krótsza). Jak każda mechanik można z niej wyciągać knefelki. Mam ją już jakiś czas, ale już pierwszych tygodniach pracy, zabrakło mi NUNPADA czyli klawiatury numerycznej. Teraz muszę pracować przy np: zbliżaniu/oddalaniu myszką. W sklepach jak np: MORELE widzę klawiaturę pełną z NUNPADEM, lecz Niemieckie/Francuskie. Wiadomo tam są inne ułożenia klawiszy. A i czasem podpisane są zupełnie inaczej, na morele jest FRANCUSKA klawiatura. I widzę tam kilka zupełnie innych klawiszy. Czy jest SENS kupno takiej klawiatury, no pozmieniać klawisze ?? chyba że pozostaje mi tylko używka z Allegro. PS: Tutaj US i FR LAYAUT, wiadomo US to taka jak jest w każdej klawiaturze. Cena FR 179zł, gdzie wcześniej mniejszą TKL jak były wszystkie modele, kupiłem za 299zł. Z tego co widzę to inne klawisze są przy INSERT,HOME itd: i przy niektórych znakach, Edytowane 19 Czerwca przez Curian00
Curian00 2 Opublikowano 20 Czerwca Autor Opublikowano 20 Czerwca Nikt nic nie doradzi czy warto brać Francuska klawiaturę za 180zł i przełożyć klawisze ??
Rekomendowane odpowiedzi