Kupię Mid/Top A grade +16, 17, 18, 19 lub wyżej jeśli ktoś posiada na RPG-Club (Lineage II)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Nie kce, nagrzewnica daje radę, po 3-5min leci ciepłe i skorupa odchodzi w całości Przy następnym aucie pewnie będzie trzeba ale cholera, boje sie o szybę -
Przez Konrad96 · Opublikowano
Hej x-kom, poproszę o kodzik 😁 https://www.x-kom.pl/lista/s58dmluhl -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
O dubbingu się już wypowiadałem i o historii z nim związanej to się powtarzać nie będę. ALe jak mówi @Send1N jedyne prawilne oglądaniu filmu to oryginalna ścieżka dźwiękowa+napisy. Z lektorami jest kłopot, a może nie z nimi, a z tłumaczeniami, czasem przez nieumiejętne tłumaczenie film traci sens... i czasem się odnosiło wrażenie że tekst lektora przeleciał przez google translatora, oczywiście dla kogoś kto nie zna angielskiego. A ja lubię oglądać filmy pod a nawet po łysiczce(czego więcej w życiu bym nie zrobił...Shutter i LAbirynt Fauna mnie wyleczył ) aż sobie muszę odświeżyć Up In Smoke Kiedyś kumpel jeździł na dyskoteki i zblazowany w niedzielę zawsze wpadał do mnie na wiadro i seans -
Przez huudyy · Opublikowano
Ogarnij sobie mosiężną Murske do skrobania, bo tym plastikiem to wiesz co se możesz wyskrobać -
Przez bergercs · Opublikowano
Leapmotor: Robert Robert Obiecujący współautor · onodSrteps 1240ozg8ami4887ml9h5870c5au0dalma86fu8ul0c1.f13m6 · Witam od wczorajszego wieczoru zawiesiła mi się aplikacja. Wylogowanie nic nie dało. Nie można sterować ustawieniami auta. Ktoś coś pomoże Wojtek Ja ja bym zdjął kleme w aucie. Pomaga na wszystko Marek Wodziczko U mnie to samo nic nie pomoga. T03. Jest w zasięgu WiFi, LTE. Pojazd w aplikacji nie odpowiada od około 1:00 Johnn Doe Wyłącz włącz tel ***************** Chery Tiggo 9: Jasiek Pacholski ooedtpsrnStt7ad94i72gg3f427f0fu6g4z31iiaui21t 4cc.mg8c0475oc · Cześć Po 1500 km zaczęliśmy się lubić z tigo choć kilka mankamentów jest, najbardziej wkurza mnie zmiana biegów ale nie o tym. Czy ktoś miał problem z lusterkami mianowicie przy wrzucaniu wstecznego lewe idzie w dół a prawe do góry w ustawieniach przerobiłem możliwe opcje ale to nic nie dawało. Jarosław Przebinda Wrzuć wsteczny, analogicznie bez wchodzenia w menu - ustaw lusterka tak jak do parkowania tylem czyli niżej niż normalnie abyś widział dół za samochodem, i ciesz się z jazdy Temat zamknięty, pozdrawiam Mateusz Łyszkowski Gratuluję zakupu ja niestety z moim jutro 3 raz na serwis nie mam mocy , inaczej raz ma a raz nie ma... Grzegorz Nowak Ja wyłączyłem zmianę podczas używania wstecznego. Radzę sobie bez tego. Ale jak Jarek pisze. Możesz zdaje się ustawić na wstecznym i powinien pamiętać... *******************
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi