Temat do usunięcia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Isharoth · Opublikowano
Ktoś ogląda stream? W końcu zapowiedzieli odświeżone wersje wszystkich Xenoblade na Switcha 2, oraz... nowe Xenoblade: Genesis. -
Przez skypan · Opublikowano
Ten odświeżony bazar jest OK. Ładnie wygląda. Jednak patrząc na dorobek BF6 nic specjalnego. Kolejna mapa do napierdzielania a Kair przy tym to spacer. Dla graczy z przedwczesnym wytryskiem będzie git. Weszła poprawiona widoczność i oczywiście jak to u EA spartolili po całości. Teraz wszyscy święcą się jak psu jajca. Brawo. EA jak zwykle nie zawiodła. Na dodatek coraz więcej mamy fajnych efektów jebudu.mp4 -
Przez some1 · Opublikowano
Bo ja wiem? Jeśli coś nie zgadza się z planem parkingu, który jest częścią aktu notarialnego, to raczej krótka piłka. Na planie powinny też być wymiary miejsc, przynajmniej u mnie są. Niezgodność z umową i ustawowa rękojmia. AI pomoże wysmarować odpowiednie pismo do dewelopera. Dopiero jak odrzuci, trzeba się zastanowić co dalej. -
Przez Katystopej · Opublikowano
No to o tym pisałem, przy jednym lub dwóch pasach w tym samym kierunku masz zakaz wyprzedzania, w zasadzie trzymają Cię te same przepisy co ciągniki siodłowe, zarówno do wyprzedzania jak i prędkości maksymalnych Jeżdżę często z przyczepami, te przepisy mam obcykane od lat -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Mogę się mylić, ale autora już tutaj nie zobaczymy a Wy tu epopeje zaczynacie tworzyć.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi