Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, zakupiłem pendriva z pakietem Office 2021 wraz z kluczem po instalacji, i wpisaniu klucza wyświetla komunikat błędu "system error 0x80070057". Wcześniejszy pakiet odinstalowałem, wyczyściłem pozostałości. Czego może dotyczyć ten błąd może ktoś spotkał się  z takim problemem, bądź wie jak go rozwiązać. Na załączonym obrazku pełen komunikat błędu.

wvgySxjO.jpg

Opublikowano (edytowane)

Na Windows 10 Home (19044.2006), udało mi się zainstalować po wielu próbach i aktywować, ale znowu po otwarciu programu komunikat o błędzie, że Microsoft Office nie może zweryfikować tej licencji. załączam komunikaty. Może macie jakieś pomysły.

Przechwytywanie.PNG

Przechwytywanie2.PNG

Edytowane przez pabloone
Opublikowano

nie wiem teraz problem z aktualizacją nie pójdzie automatycznie błąd jak niżej, nie wiem co z tym systemem mam, próbowałem ręcznie te aktualizacje pobrać ale nie można ręcznie tylko w automacie. Nie wiem format ? Masz jeszcze jakieś pomysły LeBomB, dzięki za zainteresowanie. 

Przechwytywanie.PNG

Opublikowano

A 22H2 pobrało normalnie i zainstalowało, czy też nie pobiera?

Jak też nie pobiera to uruchom CMD jako administrator i wpisz polecenie

SFC /scannow

sprawdź czy przechodzi bez problemu, czy wyrzuca jakiś błąd, jak tak, to napisz jaki.

Opublikowano

To na moje masz ten problem co tu:

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/finally-an-actual-solution-to-0x800703f1-and/69b358b5-bdbf-4cd5-8af1-395c10394c6f

Tylko nie wiem czy to jedyne rozwiązanie i wymaga pobrania plików za które nie ręczę.

Jak to dla Ciebie nie problem to chyba prościej będzie zainstalować system na czysto. Jeżeli problem to kombinuj, ale na własną odpowiedzialność.

• Like 1