Skocz do zawartości

[K] 7800X3D z pewnymi wymaganiami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupię 7800X3D w pełni sprawny, CHŁODNY i działający na -30 na wszystkich jajkach bez problemu.

Może być TRAY, byleby miał to plastikowe opakowanie gdyż troszkę u mnie poleży zanim wleci mobo.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ukończyłem grę po 72 godzinach (nie spodziewałem się tak długiej gry). O ile pierwsza część była doskonała pod każdym względem (jak dla mnie bez wad czyli 10/10) to za fabułę w kontynuacji, a szczególnie za zakończenie fabuły był odpowiedzialny kompletny idiota. Po prostu imbecyl jakich mało. Nie wiem dlaczego do tak doskonałej gry zatrudnili kretyna, który rozwalił fabułę i sens działania głównej postaci. I jeszcze ten debil coś bredził na usprawiedliwienie (już po krytyce), że takie zakończenie jest bardziej logiczne i lepiej pasuje do Ellie. Nie, nie pasuje lepiej, bo tworząc takie zakończenie zrobił również z Ellie kretynkę do potęgi. Cała gra poświęcona dla jednego wroga, żeby dureń który wymyślił fabułę powiedział na końcu "odpuszczamy, Ellie nie jest taka, to do niej nie pasuje". To zakończenie jest pośmiewiskiem wśród graczy i nie dziwię się temu. Ellie zabiła osoby na których zbytnio jej nie zależało, a tej na której jej najbardziej zależało już nie, bo kretyn do potęgi piszący fabułę tak sobie wymyślił i rozwalił cały sens gry i tej postaci. Jej zabicie nic by dla Ellie nie zmieniło (nie w tym świecie). Nie byłaby ani gorsza ani lepsza gdyby ją zabiła. W ogóle cała ta walka na końcu bez sensu, bo mogła ją zabić w dwie sekundy. Jednym słowem kretyn i jeszcze raz kretyn wymyślił zakończenie tej gry.
    • Ale to ty napisałeś, że taka była średnia cena ropy brent w 2022 Przecież liczby wziąłem z twojego posta, ruski trollu.  Do średniej ceny benzyny trzeba brać średnią cenę ropy brent.   Ale skoro liczby które podałeś nie potwierdzają twoich tez to juz nagle te liczby są złe?  chyba się już bardziej nie skompromitujesz dzisiaj    
    • Pany zagadka. Bardzo drobniutki miedziany brokat w ojeju silnikowym. Brak innego rodzaju opiłków czy to w oleju czy filtrze. Zastanawiam się skąd moze taki być skoro silnik pracuje normalnie, brak oznak zacierania. 
    • jak zwykle bredzisz i zwyczajnie kłamiesz jak tfusk aby wyszło na twoje (wystarczy wpisać w google "średnia cena ropy brent w 2022 roku" Średnia cena spot ropy Brent w 2022 roku wyniosła około 100 USD za baryłkę. Był to rok o bardzo wysokiej zmienności, w którym ceny w pierwszej połowie roku gwałtownie wzrosły po inwazji Rosji na Ukrainę, często przekraczając 110 -120 USD, po czym w drugiej połowie roku nastąpiła korekta w dół. Co potwierdza wcześniej wrzucony link z wykresem, przy $ tańszym o 1zł, czyli nadal orlen dyma Polaków tylko bardziej i z miłością bo pod zarządem kolesi tfuska, ale dla ciebie najważniejsze jest że robi to twój wódz, resztę można podciągnąć pod wojnę z Ukrainą walkę o czyste powietrze     
    • Szczytem chamstwa byłoby gdybyś napisał do supportu ASRocka z pytaniem jak przyśpieszyć proces zużycia procesora, który jest popularny na ich płytach    
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...