Pokaż swoje stanowisko pracy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Pierwsze przemyślenia Klimat jest ale rzeczywiście to wygląda jak jakaś stara gra 🤭 Gram w tym oszukanym/upscalowanym 4K* (balans) z DLSS3 i generatorem fejkowych* klateczek. Ustawnia wysokie z tym że textury i jakość włosów zmieniłem na epickie. VRR i HDR na OLED'zie wł. Niestety stuttering jest wyczuwalny i nagłe dropy z tyłka do czego przyzwyczaił mnie już niestety kolejny tytuł na Unreal Engine 5. Scenka na początku gry wyglądała efektownie ale jak zrobiło się widno magia pryska. Metro Exodus Enhanced Edition mimo że starsze nadal wygląda lepiej i działa też lepiej. Tyle na ten moment bo żeby coś więcej napisać trzeba pograć dłużej. Zachwycony nie jestem tym co zobaczyłem i póki co mam mieszane odczucia ale chęć dalszego grania jest żeby lepiej poznać ten tytuł -
Przez dawidoxx · Opublikowano
Grałem wczoraj jakieś 5h i dzisiaj 3 i jak ma razie zero crash, a często wlatuje alt+tab, przeglądarka itd. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Ja już to tłumaczyłem, że jeśli o mnie chodzi nie zrobisz tak płynnego ruchu kamery myszką. Dla mnie większa imersja też jest właśnie przez tą plynnosc na padzie. @maras2574 Ja ten problem miałem z padem od PS5 i rozwiązałem jak wcześniej pisałem. Tu masz ten program do pada o którym pisałem. Tworzysz nowy profil i wybierasz playstation ale widzialem tez był xbox. (Nie wiem czy to ma sens przy padzie od xboxa) https://ds4-windows.com -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@KamcioGF Ja . Od czasów Unity brałem każdego AC w wersji Ultimate, jak jeszcze w Origins czy Odyseji ogrywałem na 100%, tak przy Valhali żadnego dodatku nie skończyłem, a po tygodniu grania po kilka godzin, gra mi tak zbrzydła że na pół roku odpuściłem
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi