ixo6969 Napisano March 13, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 13, 2016 Jestem bardzo ciekaw w jakich warunkach pracujecie widywałem różne rzeczy takie jak cola na komputerze albo kawa przy laptopie czy też czipsy między klawiszami lecz niektórzy bardzo dbaja o swoje sprzęty ^^ . Jestem ciekawy tego jak u was to wygląda wiec jak możecie wstawiajcie zdjęcia czy też opisujcie jak to u was wygląda. Pozdrawiam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
539 Napisano March 13, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 13, 2016 (edytowany) Wygląda chyba ok, dopóty do desktopa nie zasiada żona do pracy. Wtedy robi się pobojowisko. Peny, tablety, przenośne dyski, jakieś papiery i nieskończona ilość odpalonych na raz zakładek, Edytowano March 13, 2016 przez 539 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakak Napisano March 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 21, 2016 Coś mało tu aktywności więc wrzucę swoje stanowisko ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haha3 Napisano March 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 21, 2016 Masz [cenzura] jak u cyganki w sakiewce. Może wieczorem wrzuce swoje stanowisko ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haha3 Napisano March 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 21, 2016 Ok. macie fotki. To właśnie z tego miejsca wyzywam tego cfela @7piekło Dostane pewnie etykietke jakości zdjęć no ale [cenzura] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 21, 2016 Co za oszóst, kupił HD7970 ale nawet do kompa nie włożył! Taki to z ciebie fanboj AMD, że latasz na Niewidji (jak ja z resztą)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haha3 Napisano March 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 21, 2016 Gdzie ty widzisz niewidje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7niebo Napisano March 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 21, 2016 Widzę, że uznajesz zasadę kupowania klawiatur z supermarketu, bo jak przypadkowo się zepsują przy meczu w CS to nie szkoda będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haha3 Napisano March 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 21, 2016 Nie gram w csa debilu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 21, 2016 Bo cię ostatnio rozmiotłem na paralizatory (a ty oszukiwałeś) Niewidję widzę w kompie (jakiś Gagabyte) a 7970 przed kompem z Accelero Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakak Napisano March 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 21, 2016 1 godzinę temu, haha3 napisał: Nie gram w csa debilu Chłopie luzuj trochę z językiem, bo dostaniesz nagrodę.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes Biznes Napisano March 21, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 21, 2016 Daj mu Radeona to się zamknie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JTN5M Napisano March 22, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 22, 2016 @haha3 Rozumiem, że aktaulnie wyzywanie innych jest uznawane za kunszt i sztukę (w sumie sam wychodzę z takiego założenia), ale takich postów nie czyta się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakak Napisano March 22, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 22, 2016 Jak chcecie robić tutaj rynsztok to lepiej zmieńcie forum. Jesteśmy nowi, można tu wiele, ale hołocie dziękujemy. Nieuzasadnione wykorzystanie "śmieciowego języka" będzie nagradzane.... Wydrapane na M$ 625 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zieon Napisano March 25, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 25, 2016 (edytowany) Ja w calym domu mam tylko 2 swoje miejsca Forum troche inne ale nie banujcie mnie za to nie chce mi sie robic nowego zdjecia bo nic sie nie zmienilo Edytowano March 25, 2016 przez Zieon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zieon Napisano March 26, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 26, 2016 DUUUUZO SIE TU DZIEJE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerox Napisano March 30, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano March 30, 2016 (edytowany) Witam ;) Takie znalazłem na kompie, ale bywały różne konfiguracje.. Edytowano March 30, 2016 przez Nerox coś się zdjęcie nie wkleiło;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano April 17, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano April 17, 2016 Przy okazji sobotniego sprzątania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMX Napisano April 17, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano April 17, 2016 Podświetlenie w tym FC Touchu Ci nie nawala? Jak oceniasz ogólnie ten kontroler? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano April 17, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano April 17, 2016 @SMX No właśnie podświetlenie trochę nawaliło Mam go ponad 1,5 roku. Na szczęście zbladło na tyle mało, że nie przeszkadza to w codziennej obsłudze. Ale kontroler jako sam w sobie oceniam bardzo dobrze. Front to szczotkowane aluminium, oprogramowanie(?) proste w obsłudze, intuicyjne. Napięcie wentylatora regulowane co 1% (Można przeskakiwać co jeden, albo przeciągnąć palcem i przeskoczyć o więcej oczek). 6 kanałów, każdy po 30W. Jest też jakiś automatyczny tryb sterowania wentylatorami, zależnie od temperatury jaką odczytuje czujnik. ale przyznam się że nawet nie próbowałem jak to działa, u mnie wentylatory są ustawione na stałe na 50%/6V. W zestawie dostajemy 6 przedłużek 3 pin(oplot), przedłużkę molex 4 pin(oplot), 6 czujników temperatury 2 pin i ściereczkę do czyszczenia wyświetlacza. Dałem za niego 55€ była akurat promocja u Caseking'a, -15€ Teraz tak patrze, to bez promocji 33€ kosztuje Jak ktoś szuka coś prostego, eleganckiego, bez pokręteł i z wyświetlaczem, to mogę polecić ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SMX Napisano April 17, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano April 17, 2016 Bo właśnie muszę kupic do siebie jakiś i tak się zastanawiam pomiędzy nim a speedtouchem właśnie. Cenę jeszcze przeżyje, choć tu już nie tyle o cenę chodzi, co o wątpliwą zasadność dopłacania do innych bajerów. Wcześniej miałem FC5V2... myślę że ten FC Touch też powinien sprawdzic się bez zarzutu. Dzięki ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano April 18, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano April 18, 2016 @SMX Jak chcesz to mogę Ci porobić zdjęcia Wal śmiało na PW jeśli jesteś zainteresowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonim Napisano June 25, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano June 25, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernig Napisano June 27, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano June 27, 2016 no to u mnie aktualnie wygląda tak (fota robiona kalafiorem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano June 27, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano June 27, 2016 @ernig Nie rysuje Ci się ściana od słuchawek, a słuchawki od ściany? Polecam przykleić kawałek gumy na ściane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się