[1500zł] monitor 16:9, 32+ 1440p+ miniled lub dobry IPS
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Przecież jest podane: Pirelli, więc sporo lepsze niż te wielosezonówki, które wkrótce zaloży nowy wlaściciel. -
Przez Kris194 · Opublikowano
No "problem" właśnie w tym, że można. Oglądnij sobie od 59:13, doskonale widać gdzie patrzy piesza i nie jest to droga przed nią. https://lipno.policja.gov.pl/k36/informacje/wiadomosci/144222,Pieszy-na-pasach-ma-pierwszenstwo-ale-nie-jest-bezkarny.html -
Przez IceMan · Opublikowano
Kluczowe pytanie, jakie opony ? Jestem zdania że takie testy powinny być robione na takich samych oponach. Tak wiem, kupujący nie ma wpływu jakie opony dostanie w nowym aucie. wolałbym nie ujawniać, cholera wie kto to wszystko czyta -
Przez musichunter1x · Opublikowano
@VRman Ciebie to musi szczególnie dotykać, bo pamiętasz stare czasy. Osobiście gry zacząłem lizać późno, a przez lata były to głównie RTS od DOW 1 i SC, po multiplayer w COD:MW2 (oryginalny), TF2, nawet LOLu. Dopiero w erze PS4 zacząłem nadrabiać starsze gry SP i trochę analizować projekty, a raczej słuchając o nich, bo bez doświadczenia to se można analizować. Gdybym nie wsiąkł w multiplayer COH3 na prawie dwa lata to już dawno ograłbym wszystkie perełki i zrzędziłbym jeszcze mocniej. Jak najbardziej wiem jak ważni są ludzie, ale szkoda było tyle wczytywać się w tak marną grę, na dodatek nie w moim stylu, gdy mogłem spojrzeć na napisy Titanfall i porównać. Ponoć jeśli wyjdziesz zbyt radykalny w grze to zgłasza cię do urzędu. Niestety dzisiaj zbyt wiele gier liczy na zajęcie czasu i pieniędzy gracza, zamiast dać ciekawe, dopracowane doświadczenie. Na dodatek inne wpychają kolanem ideologie. Dlatego zbieram sobie stare tytuły do nadrobienia lub dobre projekty do wielokrotnych przejść, a może będzie co polecać młodziakom. Gdyby nie wizja HL3 w tym lub przyszłym roku to sprzedałbym główny komputer na górce cen, bo Pragmata i RE9 zapowiadają się dość mdło, mimo ogólnie dobrego projektu, choć w Pgramacie tylko ton mi przeszkadza... Ale zaraz sam wdepnę w bagno rozważań offtopowych, więc kończę smęty.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi