Dyski NVME 1tb m2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Solo · Opublikowano
Dzięki. Raczej nie zejdę poniżej 5080, ale na razie jednak myślę o 5090. I wolałbym jednak Intela, w sumie to nigdy nie miałem Ryzena, sam nie wiem czy to dobrze. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Zbigniew Z, jak to pięknie brzmi 🤩 -
Przez Vulc · Opublikowano
Nawet jeśli sami nie wierzą, że to dobra droga, gra... faktycznie się sprzedała. I to dla firm pokroju EA może być w zupełności wystarczające, zwłaszcza że gracze mają pamięć złotej rybki - teraz jest narzekanie, a przy okazji kolejnej odsłony wrzuci się nowe obietnice, nowy posypany brokatem trailer, i wylądujemy w tym samym miejscu. Problem w w tym, że EA nigdy nie było dobre z "wyciągania wniosków", a Battlefield nie jest grą opartą na subskrypcji, co paradoksalnie byłoby lepszym rozwiązaniem. Coś pewnie będą chcieli jeszcze wycisnąć z contentu sezonowego, ale patrząc na pierwsze nowe mapy, skrojone w taki sam sposób jak zestaw z podstawki, ciężko liczyć na jakieś zmiany. Filmik spoko, choć na dobrą sprawę wszystko już było maglowane w tym temacie. Mapy są zrobione pod obecne, tiktokowe czasy - ma być szybko i dynamicznie. Czasem ledwie pół minuty do środka i można się radośnie naparzać. Nic się już nie da z tym zrobić. I mimo sentymentu do starych map, śmiesznym wydaje mi się remasterowanie Golmuda czy Firestorma, bo obecna ekipa najwyraźniej nie potrafi zaprojektować nic bardziej ambitnego od randomowego pola walki wyplutego przez AI. -
Przez maras2574 · Opublikowano
Tak to chodzi Instaluje się ta "lżejsza" wersja -
Przez janek25 · Opublikowano
I co ma. Już ktoś panterkę ? 😁
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi