Wczesny dostep
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Spytałem się Ai o co chodzi z historią o AI, więc jest to po prostu marketingowy żart "High-profile figures like Andrej Karpathy have commented on it, adding to the viral story, though many view the "emergent AI society" narrative as more of a sci-fi experiment or marketing stunt than a breakthrough in AI autonomy." -
Przez trepek · Opublikowano
Ale kupiliśmy Borskuki z ujowymi hamerykańskimi radiostacjami bo tak chciał nasz "przyjaciej" zza wielkiej wody. Mimo, że docelowo miały tam być Radmory. -
Przez Gothic · Opublikowano
Nie wiem czy znacie ale jest też inna teoria która powstała z pół roku temu, że tak naprawdę Donald Trump to patriota, agent zwerbowany przez FBI który miał rozpracowywać towarzystwo Epsteina od środka i zbierać na nich haki. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Zależy od sceny, w ostatniej scenie nie ma bottlenecka, głównie jest w paru miejscach jak jest b.wysoki FPS z tąd wlasnie 7%, zaraz rzuce 720p jeszcze raz to Ci napisze w ktorej scenie jest bottleneck. Dla przykładu odpaliłem DLSS 4.5M w 2560x1440, w trybie performance to ta ostatnia scena z tym marketem tubylcow jest identyczny FPS czy 720p czy DLSS 1440p P. Ogółem Generalnie to jest mniej FPS, ale w niektorych scenach gdzie wlasnie na procku mocno bazuje to jest identycznie, ciekawi mnie jakby to wygladalo na L i 4k w UP.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi