Zestaw za 11k ocena
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
Posiadacz płyty ASRock i 9800X3D. -
Przez lukadd · Opublikowano
Kolejna sprawa, że procki padają też na innych płytach. Tyle, że już nikt nie dodaje tego do żadnych list. Ludzie mają teorię, że najczęściej padały procki wyprodukowane w 2024 roku. Czytam o padniętym 9800 na Asrocku, ktoś komentarzach pisze, że mu też padł, ale na Gigabyte też wersja z 2024. Inny temat o padniętym 9950X3D na gigusiu, w komentarzach inni ludzie co im padły 9800x3d na płycie gigusia, padają i na Asusach itd. Ogólnie jeszcze wcale nie wiadomo czy po prostu Asrockowi się nie oberwało po prostu najwięcej. Ich płyty były mega popularne w 2024 roku i na początku 2025 i najczęściej polecane na netach i forach ze względu na dobre wyposażenie i cenę. Biosy pewnie też miały coś do tego, ale z tymi CPU też coś nie jest do końca wszystko ok jak tak łatwo się poddają. -
Przez Zas · Opublikowano
No i widzisz jak kijowo wyszło, zupełnie inna kreska - tęczówki, usta, sposób zaznaczenia nosa... prawdziwy grafik potrafiłby to narysować w tym samym stylu, bo ludzie obok generalizacji potrafią też śledzić i naśladować unikatowe szczegóły. Chyba, że prompta zepsułeś... - trzylatkowi trzeba jak krowie na rowie, a AI to coś w stylu trzylatka, czyli mniej więcej na poziomie psa. Dobra, koniec off-topu, prowokatorze, bo przyjdzie mod i wyrówna. -
Przez Doamdor · Opublikowano
@Zas Najwyraźniej kupiłeś za mało, że nadal przeszkadza ci AI, a dzięki niemu mogłeś złożyć zestaw na RTX 5090. -
Przez Krisol · Opublikowano
Chcę ogólnie wymienić a przy okazji wyeliminować to, co mi przeszkadza w obecnych. Stratus 120 ma 1400 RPM a 140 1200 RPM, gdzie Arctic P12 to 1800 RPM a P14 1700 RPM, różnica spora. P12 Pro i P14 Pro miałem ale poszły na zwrot, 3000 RPM i chrupnięcie przy starcie to dramat.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi