arhr 0 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 W moim przypadku będą to testy na prawo jazdy na kategorię B... Jaki program polecacie do nauki? Zależy mi aby pytania były aktualne i odwzorowywały szatę graficzną tych z właściwoego egzaminu.
michaml9995 0 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Polecam kupić książkę do której dodają program z pytaniami, filmami i innymi dodatkami. Sam mimo ogromnego stresu na prawku zdałem teorie i praktykę za pierwszym razem z pomocą tej książki. https://allegro.pl/kierowca-doskonaly-testy-b-prawo-jazdy-2017-bonus-i6665156139.html Edytowane 21 Stycznia 2018 przez michaml9995
Michagm 13 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Test Pro ABC - DP TestyPro Prawie ~85% pytań jest tak samo na egzaminie HN6QN9GFH7H9
qlasic 0 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Przecież egzaminy teoretyczne są na komputerach w WORD rozwiazywane, po co książkę? Sporo pytań jest mulimedialnych, gdzie jest jakiś filmik i trzeba odpowiedzieć na pytanie, jak powinien zachować się kierowca w danej sytuacji. Pytania są ogólnodostępne - nie są tajemnicą. Mogę polecić pytania z Ltesty - dobrze opracowane, aktualne, 100% pokrywa sie z tym co poźniej będzie na egzaminie teoretycznym. Przy czym koszt za miesięczny dostęp to kilkanaście zł.
Rekomendowane odpowiedzi