25. rocznica Gadu-Gadu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nie_znaleziono · Opublikowano
Miałby ktoś w posiadaniu literaturę, publikacje, w których mógłbym nauczyć się wskazanych praktyk? Archiwizacja danych (sposoby i metody na wykonanie ich) Tworzenie kopii zapasowych (klonowanie, płyty, pamięci zewnętrzne) Punkty przywracania systemu Jakie mielibyśmy dostępne techniki na archiwizację danych, tworzenie kopii zapasowych p. dysków, proste metody na punkt przywrócenia systemów do pracy? Książka, poradnik, wpis, artykuł, klip wideo, kurs... -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Pentium D Bierz 9850x3d. Jak porządna płyta z bclk to i przy odrobinie szczęścia 5.8Ghz wbijesz. -
Przez QuBBa22 · Opublikowano
To jest chyba po prostu reupload bo jakiś czas nie było tego na stronie. Mi pokazało przy instalacji, że już mam tą wersję sterownika -
Przez Vulc · Opublikowano
Nie ma kiedy i chyba nie ma sensu, jeśli masz jakieś zaległości gatunkowe. Ja sam też rzadko się bawię w NG+, zdecydowanie wolę zrobić nową postać pod konkretny build. To fakt, zdarzają się teasery wypuszczane zbyt wcześnie i później przez lata nic się nie dzieje. Czasem nawet dana gra ostatecznie nie wychodzi. Mimo tego nadal takie "wycieki" prowadzają tylko niepotrzebne zamieszanie, zwłaszcza że dużo serwisów to przedrukowuje, bo to łatwe kliknięcia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi