Bunsen 9 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Cześć. Poszukuję najlepszej możliwej klawiatury do kwoty 300zł. Oczywiście mogę coś tam dorzucić, ale bez szaleństw bo można tak dokładać i dokładać. Kompletnie się nie znam na dzisiejszych klawiaturach, ostatnio kupowałem klawiaturę z 15 lat temu - poszedłem do sklepu, spodobała mi się z wyglądu to wziąłem. A teraz róźne odmiany, jakieś switche, hot swapy, smarowania, gaskety itd. Szczerze jest to dla mnie magia w tym momencie hehe Zależy mi aby klawiatura miała podświetlenie i była bezprzewodowa. Będzie służyć ogólnie do obsługi PC ale też grania. Szukałem w sklepach, ale jest tyle modeli, że łatwiej kupić auto. Szukałem również na youtube, ale niestety tam każdy poleca co innego. Wiele razy przewija się Cebula od Ziemniaka ale często w opiniach ludzie się skarżą na wiele rzeczy jak podwójne kliknięcia, zawieszanie, opóżnienia uniemożliwiające grę itp. Rozmiar nie ma znaczenia, nie potrzebuje klawiatury numercznej ani dodatkowych klawiszy do głosności czy innych bajerów bo nie używam tego. Tak jak pisałem wyżej mogę coś dołożyć, ale musi to być na prawdę dobra klawiatura i musi mi się spodobać, chociaż dzisiaj wygląd to chyba najbardziej pomijana sprawa. Czekam na jakieś polecajki.
Bunsen 9 Opublikowano 19 Sierpnia Autor Opublikowano 19 Sierpnia Nie chciałem wydawać tylu pieniędzy, ale spodobała mi się Logitech G515 Lightspeed TKL. Opinie również ma pozytywne. Co myślicie ?
x-kom 281 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Cześć @Bunsen, a może MCHOSE X75-1A? Wyjdzie co prawda 19 zł ponad budżet, ale to solidna i dobrze skonstruowana klawiatura, przyjemny i sprężysty klik oraz ładne podświetlenie. Bez numerycznej bo pisałeś, że nie potrzebujesz. Edytowane 26 Sierpnia przez x-kom
Rekomendowane odpowiedzi