skypan 2 134 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Serwery dedykowane w BF6 ? Ale, że jak ? Kupię sobie na portalu swój serwer ? Jak tak będzie to tylko bić brawo.
Phoenix. 7 196 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca U mnie trail polecial z dysku, nie ma tego wyboru konkretnej mapy co kolega wczesniej pokazywal, a nie ebde wlaczal i wylaczal do skutku zeby bazar grac wiec niech sie wala
luk21pl 51 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Przeinstalowałem system i dalej to samo a najlepsze że w BF V to samo
luk21pl 51 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 7 minut temu, skypan napisał(a): Może zmiana firan ? Bardzo śmieszne
AndrzejTrg 3 688 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) Nawet bym powiedział że wwuj śmieszne Dobra nie na temat. Edytowane 10 Czerwca przez AndrzejTrg
luk21pl 51 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 1 minutę temu, skypan napisał(a): Wybacz Tylko problem jest naprawdę poważny zwłaszcza przy takim procku. Pamięci podkręcone przez XMP na 6000 1
AndrzejTrg 3 688 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Jakieś UV czy OC jeszcze robione? Wszystko na stock próbowałeś?
luk21pl 51 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 29 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Jakieś UV czy OC jeszcze robione? Wszystko na stock próbowałeś? Żadnego OC i UV nie robiłem. Temperatury do 68 max dochodzą na procku a grafa do 70
skypan 2 134 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) A spróbuj z user.cfg Thread.ProcessorCount 8 Thread.MaxProcessorCount 12 Osobiście tak mam. Nie wiem czy pomaga ale na pewno nie szkodzi. Ten drugi parametr odpowiada za ilość wątków. Edytowane 10 Czerwca przez skypan
luk21pl 51 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 15 minut temu, skypan napisał(a): A spróbuj z user.cfg Thread.ProcessorCount 8 Thread.MaxProcessorCount 12 Osobiście tak mam. Nie wiem czy pomaga ale na pewno nie szkodzi. Ten drugi parametr odpowiada za ilość wątków. Zrobiłem już dawno. Wrzucałeś to do głównego folderu z grą?
Phoenix. 7 196 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca To nic nie pomoze, gra dobrze ustawia watki, a jak ktos nie jest pewien to kasuje ustawienia z folderu i gra tworzy od nowa pliki
luk21pl 51 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 29 minut temu, Phoenix. napisał(a): To nic nie pomoze, gra dobrze ustawia watki, a jak ktos nie jest pewien to kasuje ustawienia z folderu i gra tworzy od nowa pliki Jedynie ustawienia low upłynniają rozgrywkę co jest żenujące
Funky Koval 247 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 3 godziny temu, luk21pl napisał(a): Przeinstalowałem system i dalej to samo a najlepsze że w BF V to samo Ale co tu jest nie tak?
skypan 2 134 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Dla mnie siatka najważniejsza i ew. tekstury. Reszta na niskie. DLSS i FG nawet nie tykam bo te FPS co mam mnie zadowalają. Z resztą jak to włączę spada mi K/D
luk21pl 51 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 14 minut temu, skypan napisał(a): Dla mnie siatka najważniejsza i ew. tekstury. Reszta na niskie. DLSS i FG nawet nie tykam bo te FPS co mam mnie zadowalają. Z resztą jak to włączę spada mi K/D Tylko to powinno śmigać bez tych cieć 16 minut temu, Funky Koval napisał(a): Ale co tu jest nie tak? Stuttering
skypan 2 134 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca A sprawdzałeś jaki parametr z ustawień grafiki powoduje te przycięcia ?
Dominix 625 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca a sprawdzales czy w rtss tez ci tak pokazuje? to jest cos co ja ostatnio wrzucilem w przypadku f1 25, fakt udalo mi sie to troche porawic ale nie do konca, mimo wszystko w rtss te spadki nie wygladaja tak tragicznie jak na tym steamowym i podczas grania tego tak nie czuc.
luk21pl 51 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 10 minut temu, Dominix napisał(a): a sprawdzales czy w rtss tez ci tak pokazuje? to jest cos co ja ostatnio wrzucilem w przypadku f1 25, fakt udalo mi sie to troche porawic ale nie do konca, mimo wszystko w rtss te spadki nie wygladaja tak tragicznie jak na tym steamowym i podczas grania tego tak nie czuc. U mnie czuć i to mocno 49 minut temu, skypan napisał(a): A sprawdzałeś jaki parametr z ustawień grafiki powoduje te przycięcia ? Dalej do tego dochodzę
Dominix 625 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 17 minut temu, luk21pl napisał(a): U mnie czuć i to mocno Dalej do tego dochodzę potato pc
KaszaWspraju 81 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Co się dziwić jak w obecnych BF gra drużynowa nie istnieje. Klasy są źle pomyślne, nie ma miedzy nimi żadnej synergii. Liczy się medyk który może się leczyć i uzupełniać amunicję. Inżynier potrzebny tylko do niszczenia pojazdów, a te same się naprawiają więc... reszta zbędna. Każdy może używać każdej broni. Bronie o laserowej celności. Kto ostatnio zmienił specjalizacje klasy pod warunki na mapie? 99% graczy gra tylko by nabić xp do kariery, zaliczyć osiągnięcia by odblokować coś w pasie. Nikt nie gra dla zwycięstwa. Ta gra jest bardziej "casual" niż care bear lobbys w Arc Raiders. Kurtyna. Edytowane 11 Czerwca przez KaszaWspraju 1
Sheenek 470 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca W dniu 9.06.2026 o 12:55, skypan napisał(a): Pa na to. Starają się jak mogą bym nie grał Jak nie snajperzy tak męczą mnie konsolowcy Dobrali was skillem W dniu 10.06.2026 o 12:21, Phoenix. napisał(a): U mnie trail polecial z dysku, nie ma tego wyboru konkretnej mapy co kolega wczesniej pokazywal, a nie ebde wlaczal i wylaczal do skutku zeby bazar grac wiec niech sie wala Jak to nie ma? Mozesz przeciez wybrac jaki tryb na jakiej mapie chesz i wio
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź