Skocz do zawartości

BF6  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, Sheenek napisał(a):

Jak to nie ma? Mozesz przeciez wybrac jaki tryb na jakiej mapie chesz i wio

Nie widzialem tego w tym trialu, a nawet jak przeoczylem to i tak nie chce mi sie tego ponownie instalowac i w to grac ;) 

Opublikowano

Nowa aktualizacja nowe atrakcje ..wiadomo :E

Ktoś ma takie udogodnienia ze na ekranie odrodzenia wszystko " skacze "   np jak wybieramy odrodzenie na punkcie bo to telepie ta mapą w prawo i w lewo  .

Kolejna sprawa to  jakieś babole graficzne typu ze przy celowaniu z przyrządów  jakieś  kwadraty  wyskakują  ,czarne plamy ....  nie jest to nagminne ale  lubi się zdarzyć kilka  kilkanaście razy co kilka meczy 

Opublikowano
Godzinę temu, skypan napisał(a):

Te błędy to normalka.

Nie wiem czy normalka  bo wcześniej tego nie uświadczyłem .

Godzinę temu, skypan napisał(a):

kraje co biorą udział w mistrzostwach w piłce ?

tak  tylko z MS  

Opublikowano (edytowane)

@raiders @Sawyer1916 @Above

Przegrałem ponad 8 godzin na bazarze (w losowaniu tylko tę mapę ustawiłem) i nie doświadczyłem nowych efektów specjalnych, które opisujecie :E

Rozgrywka nadzwyczaj płynna, aż miło patrzeć na animację wolną od mikro przycięć obrazu. 

Wcześniej miewałem stuttering, jakieś dziwne opóźnienia, które niesamowicie mnie drażniły :/ 

Zastanawiam się co wpłynęło na tak płynną rozgrywkę ?? usunąłem Nvidia Panel + nowe stery z NVapp, BIOS z AGESA 1.3.0.1, 1.3.0.1b, dwie aktualizacje windy poprawiające wydajność i opóźnienia, a może w samym BF6 coś naprawili co u mnie "zaskoczyło" :hmm:

Edytowane przez sniper76
Opublikowano

@sniper76 

Cieszymy się ze Ty nie masz takich efektów ,ale to problem nie tylko na PC ale  na każdej platformie    I  nie dotyczy to tylko nowej mapy ale każdej innej  bo gram sporo na Kairze ,Mirak vlley ,Liberation Peak  i czasami Hangar  .

Na identyczne problemy skarzą się ludzie z 2 x lepszym sprzętem niż mój jak i 2 x gorszym  

Opublikowano

A panie to zmienia postać samej rzeczy, bo ja gram przeważnie 99% DM :) a to co pokazałeś to muszę sprawdzić, gdyż nie przypominam sobie takiej akcji z przeskakiwaniem. Przypomniał mnie się inny błąd, który w bądź razie u mnie pozostał... jestem w menu i grzebię w ustawieniach broni, a w między czasie respi mnie na mapę po chwili dostaję w łeb :E załącza się animacja i tak zostaje, aż do wciśnięcia Alt+F4 :heu: chyba 3 sezon wniósł ten błąd. Lidki z którymi gram nie doświadczają tego problemu. 

Opublikowano
47 minut temu, raiders napisał(a):

@sniper76 

Cieszymy się ze Ty nie masz takich efektów ,ale to problem nie tylko na PC ale  na każdej platformie    I  nie dotyczy to tylko nowej mapy ale każdej innej  bo gram sporo na Kairze ,Mirak vlley ,Liberation Peak  i czasami Hangar  .

Na identyczne problemy skarzą się ludzie z 2 x lepszym sprzętem niż mój jak i 2 x gorszym  

Mam tak samo. Ciezko wybrac punkt odrodzenia. Przynajmniej naprawili wnerwiajaca kropke informujaca o nowych odblokowaniach przy broniach ktorej nie da sie usunac, usuneli ja calkowicie %-)

• Upvote 1
Opublikowano

Ogólnie to ja obecnie na nic w tej grze chyba nie mogę narzekać. Przysiadam na 1,5-2 h i dużo frajdy z grania jest. Przez kilkanaście dni grałem tylko Golmud, teraz Bazarek bardzo przyjemnie wchodzi. W ogóle nowe mapki mi się podobają, każda kolejna raczej na plus. Co do stabilności gry, to na ps5 wszystko chodzi jak masełko, więc i tu nie mam zarzutów.

Opublikowano

Glicze graficzne sa do dzis, w redsec np na kamerze obserwatora jest na srodku jakas poswiata jasna :D  Dzwiek tez jest mega zepsuty, gosc podszedl do mnie normalnie w bunkrze na odleglosc metra i strzelil do mnie, nie slyszalem go wgl.