Nocturne 3 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Siemka mam problem ze starym telewizorem marki Technika (niestety nie znam dokładnego modelu, tabliczka znamionowa jest zerwana – TV był kupiony dawno temu jako używany). Po włączeniu wszystko działa normalnie, ale po około 2–3 minutach ekran gaśnie. Dźwięk wciąż działa poprawnie (z podłączonego mi sticka), więc wygląda na to, że coś dzieje się tylko z obrazem. Trochę szkoda mi go po prostu wyrzucić na śmietnik, ale naprawa pewnie będzie nieopłacalna?
AndrzejTrg 2 988 Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Pewnie coś ze starości już zaczyna niedomagać i z czasem będzie gorzej. A pewnie naprawa wyjdzie więcej niż sam TV, baa za same znalezienie problemu fachowiec weźmie więcej niż ten TV jest wart, nie mówiąc o naprawie
sideband 2 142 Opublikowano 29 Sierpnia 2025 Opublikowano 29 Sierpnia 2025 99,9% podświetlenie matrycy Do zrobienia oczywiście
Nocturne 3 Opublikowano 3 Września 2025 Autor Opublikowano 3 Września 2025 Dzięki Panowie ( @AndrzejTrg @sideband) za odpowiedzi. Tak właśnie myślałem, że naprawa wyjdzie pewnie więcej niż TV i gra nie jest warta świeczki. W takim razie pewnie go wyrzucę/wystawię do zabrania.
sideband 2 142 Opublikowano 3 Września 2025 Opublikowano 3 Września 2025 Taka usługa to 300-400zł przy 32-40". 1
Rekomendowane odpowiedzi