bios_test
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja nigdy nie uwyam i nie uzywalem vsync do gsync i "odkad pamietam" ani razu zadnego tearingu nigdzie nie widzialem A monitorow przerobilem juz sporo i na kazdym no problem. -
Przez skypan · Opublikowano
Obecny BF6 wymusza inny styl gry niż było w poprzednich częściach. Już wielokrotnie tu wspomniano. Mało BF-a w BF-e więc ludzie grają jak w nie-BF-a Oni zrobili gierkę nie pod fanów BF-a i dlatego irytujesz się, że 90% ludzi nie ogarnia o co chodzi w BF-e. Generalnie gracze mają to w doopie. Trzeba się napierdalać. Co za różnica czy mam wszystkie flagi czy jedną. I tak po respie po 3s już jest napierdalanka. -
Przez VRman · Opublikowano
Sorry, ale to kompletna bzdura. Rozejrzyj się szerzej. Takiego Wiedźmina chcieli ludzie jakiego dał Netflix? Takie Star Warsy chcieli, jakie dał Disney? Takiego Dragon Age: Veilguard chcieli fani Dragon Age'a? Analogicznie: Nie było zajebistego Batla od ponad dekady. Pytanie ludzi, którzy nigdy nie grali w takie coś nie ma sensu i nawet jakby jakieś ankiety wykazały, że lubią "szybkiego i chaotycznego" batla opartego o walki piechoty, nie miałoby to niczego do rzeczy. Równie dobrze mogliby powiedzieć, że wiele ludzi lubi Minecrafta i Fortnite'a, więc teraz Battlefield będzie zrobiony z klocków, bo tak zadecydowało gamers community. To jest problem obecnej branży growej i nawet rozrywkowej. Robienie pod tabelki w excelu. Kiedyś gry były lepsze z wielu powodów, ale jednym z nich było "zrobimy grę tak dobrą jak się da, taką w jaką byśmy chcieli zagrać sami". I jak wychodziło coś dobrego, to się wokół gry tworzyło community i gra zdobywała popularność. Jak zauważył youtuber, szefem tego Batla jest gość od CoDa i on po prostu skodził Batla tak, że już nie przypomina to Batla. I tyle. Seria nazywa się BATTLEFIELD, a nie Close Combat. Nie Rambo. Nie Sniperfield. Nie Chaotic Revival. Nazywa się Battlefield, a zabrakło w niej tego odczucia, że jesteś na polu bitwy. Ja nie grałem w CoDa online. Nie grałem w CSa online. Nie grałem w UT 2003/2004 nawet. Grałem w Batla, bo jak pierwszy raz odpaliłem internet po zakupie BF 1942, jak nade mną latały samoloty, przede mną biegła piechota, a w oddali nawalały w siebie dwa czołgi, to miałem szczękę na ziemi i przeżywałem coś innego, czego nie było w innych grach. W grze pojazdy powinny być jak w pierwszych Batlach - niczym bogowie. To powinno być najważniejsze. Piechota powinna dbać o swoje pojazdy a piloci/kierowcy powinni czuć, że są POTĘŻNYM wsparciem, albo kawalerią która przybywa z pomocą. A nie, że walisz z czołgu w pokój 4x4 i sobie piechu przeżywa, a do tego mapy są takie, że zamiast czołgu to pasowałyby chyba tylko czterokołowe "Balbinki" lub gość z taczką wiozący kolegę trzymającego rurę od kibla i krzyczącego "BUM!" od czasu do czasu. To jest parodia a nie Battlefield. A zainteresowanie graczy po pierwszym trailerze i becie pokazało, że dużo ludzi czeka na dobrego Batla. Mogli spokojnie zrobić z tego prawdziwego, porządnego batle i nie oglądać się na płaczących CoDiarzy i ludzie którzy nie grają pojazdami. Ci by sobie poszli w cholerę, ale przyszliby inni, których teraz zabraknie. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Jak dziecku, Ludzie grający w gry fps, w tym obecnie w bf6, w większości oczekują szybkiej rozgrywki. Akcji. Firmy to dodatkowo amplifikuja wprowadzając masę mechanizmów, w tym mocne i mniej mocne p2w (skiny/bronie). Jakby się to nie sprzedawało, a squad byłby fpsem nr1 na swiecie to bf6 wyglądałby inaczej. Rozumiesz teraz? Nikogo w EA nie interesuje ~40-latek który kupi gre raz. Nikogo. Nasz temat (ludzi ktorzy grali w bfy 20 lay temu) jest na spotkaniach pomijany. Fajnie było pod nas robic marketing, nakręcać, ale w momencie jak juz raz kupiłeś gre to jestes tylko cyferka w Excelu. Priorytetem jest narybek który dorzuca kase do tej skarbonki, nie typ co próbuje kupić od kogoś cdkeya z promki i potem kończy karierę na 30 lvlu. Ich target ma płacić regularnie, wiec robia gre pod nich. Proste jak budowa cepa.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi