Laptop do 5000 zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
No, z tym że parking dla bloku ok 1O0 mieszkań plus spory naziemny (Ile konkretnie miejsc to nie wiem, na pewno mniej niż 100 :))... Ale paradoksalnie im dłużej o tym myślę, dochodzę do podobnego wniosku. Nie wiem tylko czy tam jakaś wentylacja jeszcze nie działa. No i widok z okna koszmarny. Ale przynajmniej nikt tego nie chce kupić i mi raczej nie sprzątnie sprzed nosa jak kilku innych odkąd szukam. A samo mieszkanie naparwdę fajne... Zacząłem tutaj inny wątek od tego, jak iść na zgniłe kompromisy i to jest chyba taka sytuacja. Przez chwilę miałem nadziej że tego uniknę, ale za wolno podejmuję decyzje... -
Przez Reddzik · Opublikowano
Poszukaj w google, nie będę za ciebie robić i nie zamierzam ułatwiać Ci życia. Zresztą sam słyszałem jak to ten sprzęt jest niekompatybilny z naszym i z NATO, więc jest nie do użycia. Jesteśmy w NATO i musimy też brać to pod uwagę, a nie robić byle jak, jak to oni zwykle działają. A masz co mi tam, ułatwię... odrobiłem za Ciebie pracę domową. Najwyżej nie dostaniesz "szluga" za wpis. Jak BYK, jeszcze zaznaczyłem, żeby nie było, że się nie widzi. -
Przez @MUZ · Opublikowano
Fakt, zagadki totalnie rozczarowują. Gra ogólnie imo ma za mało kombinowania - chciałbym przeskakiwać przez więcej przemyślanych płotek, aby zdobyć ważny przedmiot czy upgrade. Wszystko jest jakieś takie prostolinijne. -
Przez Karister · Opublikowano
Chodzi o to, że w tej Waszej dyskusji padło sporo ogólników, które nie mają miejsca w dużych, dobrze zrobionych systemach. Literówek nie ma w działającym kodzie, bo od tego jest IDE. Tak samo z czeskimi błędami, bo każdy sensowny programista ogarnie to unitami. AI teraz pomoże z ich pisaniem, ale bez niej też się to ogarniało w taki sam sposób. Z konstruktorami czy innym boilerplate AI też nie wprowadza jakichś fantasycznych ułatwień, bo od dawna istnieją narzędzia typowo do tego. Vide Lombok do Javy. To nie są miejsca, gdzie AI zmienia sposób pracy w jakiś wybitny sposób. No chyba, że ktoś nie ogarnia swojego podwórka i nie wie, jakie może mieć narzędzia, a AI traktuje jako wytrych do wszystkiego. -
Przez marko · Opublikowano
Przy przegubach wewnętrznych można, jeśli występują drgania, lekko skręcić kierownicą. Jeśli coś się zmienia w wibracjach, to najprawdopodobniej te przeguby.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi