Skocz do zawartości

Endrofy Regnum 400 panel z siatki mesh z filtrem przeciwpyłowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Lepsze temperatury i mniejszych pobór, bez praktycznie starty fps 🙂 z mojej strony tyle.

Zniżając zegary FPS spada, dobry przykład CP2077 u mnie między 2684 a 2200 to trochę tych klatek w dół uciekło :), nie ma sensu, sama krzywa napięciowa wystarczy.

Opublikowano (edytowane)

A wentyle na pewno dobrze wsadzone? Ja jak kupiłem używkę PC i dziwiłem się, że jest piekarnik, przyjrzałem się, to się okazało, że wszystkie wentyle wdmuchiwały powietrze, żaden nie wyciągał. xD

No i UV karty i zmiana pasty, jeżeli swoje już wypracowała.

Edytowane przez j4z
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, j4z napisał(a):

A wentyle na pewno dobrze wsadzone? Ja jak kupiłem używkę PC i dziwiłem się, że jest piekarnik, przyjrzałem się, to się okazało, że wszystkie wentyle wdmuchiwały powietrze, żaden nie wyciągał. xD

No i UV karty i zmiana pasty, jeżeli swoje już wypracowała.

A czemu wentyle miałyby być źle zamontowane ? :) 😅 , przeczytaj reszte konwersacji :)

Edytowane przez MCH93
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, MCH93 napisał(a):

Ja myślałem że ty chcesz po prostu kupić budę z takim panelem mesh na bocznej ścianie jaki chciałeś aby ktoś wykonał do obecnej skrzynki :E w tego typu budzie co wziąłeś może wcale nie być lepiej skoro narzekałeś na obecne temperatury przy regnumie z otwartym frontem 

6 godzin temu, MCH93 napisał(a):

obniżając krzywą napięciową szedłem już z 334W do 273W :). Obniżanie zegara to nie UV :)

To sporo jak samym napięciem zbiłeś 60w widać że na rdna3 to lepiej działa niż na rdna2, ja samym napięciem sobie co najwyżej 10w mogę zbić a każde 100mhz w dół to jakieś ~25W mniej ;) bawiłeś się w MPT w jakąś grubszą kalibrację czy po prostu w sterowniku zmniejszyłeś maksymalne napięcie? 

Edytowane przez Send1N
Opublikowano
Godzinę temu, Send1N napisał(a):

Ja myślałem że ty chcesz po prostu kupić budę z takim panelem mesh na bocznej ścianie jaki chciałeś aby ktoś wykonał do obecnej skrzynki :E w tego typu budzie co wziąłeś może wcale nie być lepiej skoro narzekałeś na obecne temperatury przy regnumie z otwartym frontem 

To sporo jak samym napięciem zbiłeś 60w widać że na rdna3 to lepiej działa niż na rdna2, ja samym napięciem sobie co najwyżej 10w mogę zbić a każde 100mhz w dół to jakieś ~25W mniej ;) bawiłeś się w MPT w jakąś grubszą kalibrację czy po prostu w sterowniku zmniejszyłeś maksymalne napięcie? 

Mam już tą skrzynkę, właśnie testuje, kupiłem lokalnie w moim mieście, no i jest... dużo ale to dużo lepiej 👌👌chłodnica nie jest na górze tylko we wnęce obok wtyczki 24pin, co do krzywej napięciowej to z poziomu panelu AMD, MPT nie działa na RDNA3 :), UV działa efektywniej na RDNA3, zresztą zobacz na filmie u liptona ;)

• Like 1