Co myślicie o tym zestawie ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Czarny_PLone · Opublikowano
a ja mam inny mały problem na ostatnich sterownikach bez problemu laptopowy rtx 4080 odpala płynny ruch w star citizen natomiast desktop z rtx 5090 ni chu.. od razu crash -
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć, teraz karty graficzne, pamięci RAM, dyski, procesory i inne podzespoły kupisz taniej z kodem komponenty Polecamy: ✅ Gigabyte Radeon RX 7600 Gaming OC 8 GB GDDR6 – 1249 zł ✅ Kingston Fury Renegade 1 TB M.2 PCIe Gen4 NVMe – 699 zł ✅ ASUS Radeon RX 9070 XT Prime OC 16 GB GDDR6 – 3349 zł ✅ AMD Ryzen 7 7800X3D Tray – 1169 zł ✅ MODECOM Volcano Hex 750 W 80 Plus Gold ATX 3.1 – 299 zł Kup Teraz 👉 Tydzien Komponentow Pozdrawiamy, x-kom. -
Przez Czarny_PLone · Opublikowano
hehe 6080 vs 5090 dokładnie będzie tak samo jak w przypadku 5080 vs 4090 dlatego nawet dupy sobie nie zawracałem tą rtx5080 mając poprzednio rtx4090 -
Przez Lypton · Opublikowano
Warto dodać, że w weekend otwarcia w USA zarobił więcej hajsu niż jakakolwiek poprzednia części franczyzy przez cały okres wyświetlania. Tak, wystarczył jeden weekend, żeby pobić rekord należący do RE: Afterlife, który w amerykańskich kinach zarobił w sumie 60 mln dolców. Światowy rekord należy do The Final Chapter i wynosi 312 mln. Na światowych rynkach nowy RE wyciągnął 108 baniek. A na japońską premierę jeszcze czeka. -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
masz w filmie tabelę porównawczą, spójrz w nią i powiedz(napisz), że wyniki 80-120 są przewidywalne.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi