Sprzedane
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wojtek-mm30 · Opublikowano
Cześć wszystkim, Od kilku tygodni mam problem z Narzędziem Wycinanie na Windows 11. Kiedy robię zrzut ekranu, komunikat w powiadomieniach pojawia się jako sam tekst – nie ma tam miniatury/podglądu zrzutu, który był tam wcześniej. Próbowałem już chyba wszystkiego: powiadomienia mam włączone, robiłem reset i naprawę aplikacji w ustawieniach, odinstalowałem Narzędzie Wycinanie i pobrałem je na nowo ze sklepu Microsoft Store. Próbowałem też przywracać ustawienia do stanu początkowego, ale nic nie pomogło. Czy to wina jakiejś nowej aktualizacji Windows 11? Też tak macie u siebie? Załączam dwa zdjęcia: pierwsze pokazuje, jak to wyglądało kilka tygodni temu (z prawidłowym podglądem), a drugie to stan obecny (sam tekst). -
Przez maras2574 · Opublikowano
To dla odmiany trochę motoryzacji -
Przez Suchy211 · Opublikowano
@ptys dobrze,.w.takim razie określ się jakby miały być takie sytuacje rozstrzygane - "zabił, widać że wariat, ale może udaje". -
Przez jankooo · Opublikowano
Mi się wydaje, że szanowne grono powinno odświeżyć swoje informacje bo o ile kiedyś mfg było tylko nic nie znaczącym bajerem tzn. co z tego, że było więcej klatek i obraz wyglądał na płynniejszy jak zauważalnie gorsze odczucia były z powodu laga, tak teraz jest git. Nie wiem kiedy jakaś zmiana nastąpiła bo po testach na początku (początki serii RTX50XX) za używalne uważałem tylko zwykłe FG a samo MFG traktowałem jako ciekawostkę zarezerwowaną dla najszybszych wyświetlaczy. Później kupiłem oleda 280Hz i co? I nawet wysoki FPS z mfgx3 to była lipa w sensie, że nie widziałem korzyści w stosunku do FG. Teraz gram w Cyberpunka dlss5 z bazowym FPS zdecydowanie poniżej 60 i dla mfgx3 uzyskuje 115-130fps. Teoretycznie powinna być lipa... Obraz nie jest idealny bo zdarzają się jakieś artefakty ale to i tak tryb, który daje najlepsze wrażenia wizualne w tej grze BEZ wyczuwalnego laga. Także polecam potestować
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi