SPRZEDANY Klucz nieużywany do gry Battlefield 6 na PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Ogólnie wyjdzie podobnie, bo lexary działają na wyższym napięciu. Trzeba by jeszcze zweryfikować które są na a-die i m-die. Chyba, że ktoś wbija tylko expo/xmp to inny temat. -
Przez Elvis79 · Opublikowano
Ta gra ma tak słaby pijar, że mało kto przyznaje się, że w to gra, ale ja jestem z tych odważniejszych -
Przez Adikon · Opublikowano
Myślę, że tak, bo akurat u mnie nie było z tym problemu na szczęście. Póki co trzymam się 581.29 i czekam na "poprawki ". Nie tylko sterowniki są tak "poprawiane", ale niektóre gry też. Chłopaki z ekipy simracing narzekają na pogorszenie się FFB lub na brak możliwości ogarnięcia właściwego FOV na triple, gdzie na początku było względnie... Dziwny jest ten świat -
Przez radzio_z · Opublikowano
Powiedział gościu z 2,5k postów na forum . Te 500-600 zł płacisz również za nieco lepszą wydajność wynikającą z wyżej ustawionego TDP modeli stojących wyżej w hierarchii co w połączeniu z lepszym chłodzeniem dale lepszy boost. Przy domyślnych ustawieniach są to różnice marginalne na poziomie 2-3%, ale jak ktoś chce się podwabić w OC i optymalizacje, to ta różnica się zwiększa i niekiedy tkwi też w tym, że model wyższy może przy danych ustawieniach pracować w pełni kulturalnie, a podstawowy z już mocno hałasującymi wentylatorami, co na dłuższą metę czyni dane ustawienia nieużytecznymi. Ten temat ma na celu ustalenie, czy w ogóle są jeszcze w sprzedaży karty na Hynix-ach czy właściwie nie ma o czym gadać, bo wszystko jest już na Samsungach i po prostu nic innego się już nie dostanie. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Trzeba było nie robić DDU. Ja już sam zacząłem się po głowie drapać, że coś u mnie nie tak z tym HL2 RTX. Jeszcze chwila i sam zrobiłbym DDU.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi