Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest coś takiego jak powerbank;)

2 godziny temu, Barosz napisał(a):

Widocznie nigdy nie musieliście intensywnie pracować z pozycji smartfona. Ile razy mi szybkie ładowanie w OP uratowało dupę. Czas pracy na włączonym ekranie z włączonymi wifi czy lokalizacją drenuje baterie. A już nie mówię na lotniskach jak masz 2 godziny wolnego czasu to już w ogóle xd xd

Muszę o nim poczytać, bo mało się znam na tych smartfonów tych bebechach, widzę procek z mediatek nie wiem jak to się ma do snapa

.

Opublikowano (edytowane)

Ja już się nastawiłem na OnePlus 15 i jeśli kupię wariant europejski (bez ładowarki) to będę używał ladowarki 30W z PPS bo taką mam. Ewentualnie mam jeszcze ładowarkę PD 100W do laptopa, która też PPS obsługuje. Oneplus 15 wspiera ładowanie 55W PPS, a różnica między 120W SuperVOOC jest śmieszna. Poniżej czas ładowania od 0 do 100%

Screenshots_2026-03-02-16-48-15.png.8f9c999de76cee447c093648e61fe1bb.png

Edytowane przez Rafik7
Opublikowano
W dniu 1.03.2026 o 16:30, Barosz napisał(a):

Muszę o nim poczytać, bo mało się znam na tych smartfonów tych bebechach, widzę procek z mediatek nie wiem jak to się ma do snapa

Według benchmarków to poziom mniej więcej starszych flagowych procesorów Exynos (Snapy 8s gen 3, 8 gen 2, A15 i A16 Bionic). Przeczytałem Twój post i nie jestem pewien, czy na tym poziomie będzie to robiło jakąkolwiek różnicę w użytkowaniu PRZY ZAŁOŻENIU, że będziesz faktycznie telefon używał do tych celów, które tam napisałeś.

Jak boisz się procesorów firmy Mediatek, to ja bym był raczej spokojny. Myślałem, że to totalny szmelc, ale w swoim aktualnym mam Helio G95. Przez 2-3 lata ciągnął bez zająknięcia, teraz dopiero po ponad 4 latach zaczynają się zdarzać jakieś przycinki, w jakiejś grze jak więcej się dzieje (obciążenie grafiki) to wtedy mam jakieś lagi. Jednak należy obiektywnie powiedzieć, że do codziennego użytkowania dalej nie jest zły.

• Like 1