Coffee Banan 7 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października (edytowane) Sprzedam NOWY komputer PC -Ryzen 7 5700X3D +RTX 4060 Asus Dual + 32GB D4 + 1TB m2 + Win 11 Pro (licencja w Biosie). --Obudowa Thermaltake czarna taka; płyta gł. Asus taka; zasilacz 700W Thermaltake TR2 S; chłodzenie wodą AIO Thermaltake TH240 V2 Black ARGB; pamięć 32 GB Dual PNY XLR8 DDR4-3200 MHz RAM; dysk SSD 1TB Kingston NV3 M.2. Komp jest rozpakowany przeze mnie i uruchomiony. Kupiłem go 26.10.2025r. na Amazon.de (Sprzedawca i Wysyłka -Amazon EU). Przekazuję FV na siebie. Sprzedaję, bo chcę jednak laptopa. Na Amazonie pisało "Gwarancja 2 lata". Ja wykluczam rękojmię. CENA: 2600 zł. Edytowane 29 Października przez Coffee Banan
AudRob 128 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Wiesz że osoba odkupująca od ciebie sprzęt co masz kupiony na siebie w Amazon traci gwarancję ? Na Amazon gwarancję ma tylko pierwotny kupujący posiadający konto na którym zakupił towar.
Coffee Banan 7 Opublikowano 29 Października Autor Opublikowano 29 Października 1 minutę temu, AudRob napisał(a): Wiesz że osoba odkupująca od ciebie sprzęt co masz kupiony na siebie w Amazon traci gwarancję ? Na Amazon gwarancję ma tylko pierwotny kupujący posiadający konto na którym zakupił towar. Dlatego cena jest wiele niższa.
AudRob 128 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października @Coffee Banan Czyli faktura którą masz jest podstawą gwarancji tylko dla ciebie. A nie wiem jakie są ceny tego sprzętu . Myślałem że nie wiesz jak to jest z gwarancją ale jak wiesz to ok.
Pentium D 1 159 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Zawsze można napisać do sprzedającego czy pomoże z gwarancją
Rekomendowane odpowiedzi