Zestaw high-end do grania w 5120x1440 (Ryzen 9800X3D, RTX5080)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
Za dużo teraz tego po prostu jest do wyboru , nie da się wszystkiego przetestować , to nie kiedyś że na półkach były cztery rodzaje do wyboru co zresztą naprawdę dobrze grało i wykonanie było premium. A teraz od patrzenia to wszystko się sypie. -
Przez Czubatka Boża · Opublikowano
Gdy walczymy z depresją warto mieć jakieś zajęcie. Ja gram dużo na komputerze i dużo przy nich grzebie. Jestem osobą niepełnosprawną z I grupą i mam możliwość uczęszczania na Warsztatach Terapii Zajęciowej i pracuję jako informatyk. Coś trzeba robić w życiu by nie dobiło na uczucie bezradności. -
Przez Elder · Opublikowano
R2 XL tania opcja pod XL-ATX czy tam E-ATX i 20 dysków = serwerowe aplikacje (Home Lab) i tyle. Kolos 232 x 559 x 560 mm Dyski dyski...jak kto nie stawia NAS i upycha dyski to bdb buda. Phanteks Enthoo Pro 2 Server Edition czy Corsair 9000D RGB Airflow,Asus ProArt PA602 nie mają takiego potencjału. -
Przez Lypton · Opublikowano
Nie ma wyjścia, wiąże go umowa z Paramountem, która wygasa w 2028 i wtedy przechodzi do Comcasta. Więc cisną go do oporu, bo Sheridan to jedyne, co trzyma Paramount+ przy życiu - na 7 seriali dramatycznych z potwierdzonymi kolejnymi sezonami, aż 4 są autorstwa Sheridana. A zaraz wlatują dwa kolejne seriale z uniwersum Yellowstone i spin-off Tulsa King.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi