Radeon 9070 (XT) - na jakich pamięciach jest Twoja karta - Hynix/Samsung?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez janek25 · Opublikowano
Dodali tez meteor lake ,rapory i aldery pominięte ale przy 1500 pkt time spy pewnie było by to bezcelowe -
Przez Dudzio · Opublikowano
Czołem, jaki laptop możecie polecić do ok 3000 zł? Używany będzie co do zasady do przeglądania Internetu, ale chciałbym, by miał: -min 16 GB RAM -aluminiową obudowę -ładowanie przez usb-c -przynajmniej solidną baterię. -ekran nie mniejszy niż 15 cali, nie większy niż 16. Idzie coś dostać przy takich wymaganiach? Procesor może być starszej generacji, nie będą na nim używane wymagające programy. Windows nie jest obowiązkowy, bo zdaje się mogę przeinstalować go ze starego laptopa? -
Przez MJRegul · Opublikowano
Oki dobra, pierwsze wrażenia: - karta mała i lekka, bdb wykonana, bardzo ładna optycznie - pudełko jak pudełko, tak samo się otwierają Foundersy od NV, podobna jakość, fajna szmatka w środku ale nie stanął mi od tego (powinien? ) - cicha - XeSS jakiś cholernie rozmywający obraz w grach w które gram (KCD2, BG3) - wydajność w 1440p - gry się włączają - OC daje 5-10% wzrostu braku wydajności Jako zamiennik na czarną godzinę fajna karta. Posiedzę z nią troszkę w budzie -
Przez janek25 · Opublikowano
https://www.tomshardware.com/pc-components/gpu-drivers/intel-enables-xess-3-multi-frame-generation-in-latest-drivers-expanding-frame-generation-across-arc-gpus-and-core-ultra-igpus-mfg-can-be-enabled-across-any-title-with-xess-2-support. Wallec w tobie jedyna nadzieja -
Przez Doamdor · Opublikowano
Straszą, że RTX 5060 podrożeją i podrożały. Dobrze, że pół roku temu kupiłem gpu i mam temat zamknięty do kolejnej premiery. To samo tyczy się z resztą sprzętu, lecz nie lubię za długo siedzieć na tym samym, a tu przez AI premiery nam się oddaliły.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi