Astec 6 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Szukam w miarę solidnej konstrukcji z trzema wentylatorami oraz dobrą kulturą pracy. Mój setup to 7800X3D, 32 GB ramu, zasilacz 850W od MSI i obudowa Regnum 400. Myślałem o Zotacu SOLID z 3 wentylami. Obecnie posiadam Gigabyte i jestem zadowolony z tej konstrukcji, natomiast mógłbym spróbować czegoś nowego. Będę polował na Black Friday, ale mimo to szukam czegoś w cenie około 2400 zł. Pozdrawiam i liczę na jakieś porady.
Dirian 676 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Asus Prime i dalej nie musisz szukać: https://www.amazon.pl/dp/B0DYPFY7JG 1 3
Astec 6 Opublikowano 3 Listopada Autor Opublikowano 3 Listopada Niestety Prime nie podoba mi się wizualnie, a aspekt wizualny też jest dla mnie ważny. Ponawiam pytanie : czy Zotac Solid jest dobrą konstrukcją? 1
AudRob 136 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Nie wiem czy to dobry pomysł w dzisiejszych czasach pchać się w 12gb vram 🤔 1
AudRob 136 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 2 minuty temu, JacekRTX napisał(a): @AudRobZależy jaki autor ma monitor. Zgadza się widzę że używasz karty Creative Soundblaster Z jak ci się sprawuje taką samą kupiłem dzisiaj przyjdzie i będzie montaż?
JacekRTX 257 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 14 minut temu, AudRob napisał(a): Zgadza się widzę że używasz karty Creative Soundblaster Z jak ci się sprawuje taką samą kupiłem dzisiaj przyjdzie i będzie montaż? Jak na moje potrzeby jest w porządku. Bo integra to masakra... 1
Dirian 676 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Godzinę temu, Astec napisał(a): Niestety Prime nie podoba mi się wizualnie, a aspekt wizualny też jest dla mnie ważny. Ponawiam pytanie : czy Zotac Solid jest dobrą konstrukcją? Zotac też jest ok.
AudRob 136 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 12 minut temu, JacekRTX napisał(a): Jak na moje potrzeby jest w porządku. Bo integra to masakra... U mnie też na integrze nie idzie słuchać bo krew mnie zalewa niektórzy mówią że ALC897 jest dobry do muzyki czy gier ale nie wiem jak to można nazwać dźwiękiem to porażka. 1
JacekRTX 257 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada @AudRob tak to już jest jak komuś słoń nadepnął na ucho 1
Astec 6 Opublikowano 3 Listopada Autor Opublikowano 3 Listopada Mam monitor 1440p z odświeżaniem 144Hz.
JacekRTX 257 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Do 1440p brałbym RX 9070 jak np. ten https://www.krsystem.pl/asus_prime_radeon_rx_9070_oc_edition_16gb_gddr6-item-78792.html?64336&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=aa6df999-f8dd-b73e-7b02-bd66b0e89e27
AudRob 136 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada @JacekRTX sterowniki pobrać ze strony czy zostawić te co system zainstalował?
JacekRTX 257 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada @AudRob mówisz o Zetce? Ja instalowałem z neta, od producenta.
leven 546 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Jak ze strony producenta ? Przeca masz 4060ti Przeszedł na ciemną stronę mocy 1
AudRob 136 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Godzinę temu, JacekRTX napisał(a): @AudRob mówisz o Zetce? Ja instalowałem z neta, od producenta. Pobrałem sound blaster command wszystko ustawiłem i dźwięk jest lux malina integra się chowa no bajka👍 1
JacekRTX 257 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada 42 minuty temu, leven napisał(a): Przeszedł na ciemną stronę mocy RX 9070 będzie wydajniejszy, nie wspomnę o 16 GB RAMu. Jeśli Nvidia do 1440p to brałbym co najmniej 5070TI
leven 546 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Fajna karta. Prawie w TOP Pasowała by Tobie do setu, Mi też EDIT: dla czego w tej tabelce nie ma mocarnego 5060ti ? !! się pytam Edytowane 3 Listopada przez leven
Rekomendowane odpowiedzi