Ryzen 7 9700x i bios Asusa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
Dzięki oby do przodu! -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ależ nikt Ci nie każe, ja tam ostatnio troche zbiłem 50Mhz jest gdzies 5485Mhz. Różnicy nie ma żadnej a proc chłodniejszy. Jakbym mial AiO to wiadomo tyle ile fabryka dała, a tak te 260Mhz wiecej jest ok -
Przez hubio · Opublikowano
@Qrdello nie ma już w offie polubień ale bym dał. Ja tu bardziej nakreśliłem temat w kontekście pracy zawodowej i czasu dla siebie. W twoim przypadku powinno brzmieć pytanie: czy macie wystarczająco dużo czasu, sił i ochoty na zajmowanie się dziećmi. Czy praca was tak bardzo nie wykańcza, że nie macie sił na dzieci choć wiem, że jak się kocha dziecko to zawsze ma się na to siłę. Gratuluję i pozdrawiam. Dzieci, które się kocha to rzeczywiście zmiatają z planszy wszystkie rozważania na temat szczęścia. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Haha ,nawet tego nie czytam po przeczytaniu nagłówka. To tak jak robienie testów samochodów terenowych tylko na autostradzie. Robienie testów cpu gamingowych dla graczy w warunkach w których nikt ich nie używa . 😂. Wywołałeś to jestem 😉 -
Przez Send1N · Opublikowano
Dopóki się nie dowiesz na własną rękę czy to nie dzieje się przez kartę wifi to nie ma sensu, jeżeli po powyższych czynnościach nadal będzie to samo to wtedy możesz próbować RMA, na serwisie zapewne obciążą sprzęt i jak przejdzie testy to odeślą z powrotem bez stwierdzonej usterki nikt tam nie będzie siedział i wyczekiwał aż losowo mu wywali bsoda bo zwyczajnie nie mają na to czasu
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi