Graty LC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
@GordonLameman To jak to jest z tym wykończeniem w markach "premium" za 500 tyś. zł. ? -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Jak już jesteś taki ciekawski to wyobraź sobie, że mam problem. Miejsce gdzie zawsze stoi moja zgrzewka wody nie nadaje się to zostawiania tam pustych butelek bo te będąc pustymi przy byle okazji by się przewracały-mam wysłać zdjęcie?? Gdybym miał dom 200 metrów pewno było by łatwiej gdzieś te kolejne śmieci upchać. U mnie nie mam już miejsca na robienie wystawy odpadów. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Bzdurą jest, że wykonujemy prace śmieciarza. To wymysł leniów A składowanie napojów jest już ok? Na to masz miejsce a na te same puste butelki już nie? -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Ehhh czyli wszyscy dookoła kłamią, że skoro plastik był w śmieciach porządnym surowcem, a teraz go tam nie będzie to cena wywozu śmieci wzrośnie? Czy to kolejna teoria spiskowa? No jednak nie to samo bo w górach jestem kilka razy w miesiącu i w życiu pół śmiecia tam nie zostawiłem, a składowanie w mieszkaniu, a następnie gonienie z tymi butelkami do sklepu jest dla mnie uciążliwo- idiotyczne. Po co pod blokiem stoi mi "10 koszy" na różne frakcje?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi