Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

czy KIOXIA 1TB EXCERIA Plus SSD NVMe PCIe Gen 5x4 jest dobrym SSD, czy znajdę lepsze dyski w podobnej cenie? Mam ofertę za 399 złotych.
Mam obecnie Kingston Fury Renegade 1TB M.2 2280 PCI-E x4 Gen4 NVMe, ale za bardzo zdrożał, żeby dokładać do niego. A ponoć będzie jeszcze gorzej. :sex:

Opublikowano

Ta kioxa jest przyzwoita, kwestia do czego potrzebujesz bo jeżeli to ma być na system lub do gier to nie zauważysz żadnej różnicy względem tego kingstona który posiadasz w GEN 4, ba różnic nie będzie nawet między 3 gen czy klasycznym ssd na sata z transferami na poziomie 500mb/s :E ważne aby nie brać dysków na QLC i na paździerzowym  kontrolerze.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Czyli jednak glówny argument - uruchamiam i wsystko robi sam, można iść w tym czasie w pizdu, jest tak samo prawdziwe, jak to, że Prawo I Sprawiedliwość się zwzięlo od prawa i sprawiedliwości. Tak jak pisalem - im więcej czytam argumentów, tym bardziej się umacniam, że większość ludzi, którzy to kupili próbują teraz zaklinać rzeczywistość. Ale spoko - też kupuję sporo gadżetów "impulsowo", jedyna różnica że  nikomu nie wciskam, że potrafią więcej niż w rzeczywistości.
    • rozwija technologicznie. na sprzedaz tez przyjdzie czas. tym bardziej aut w cenie <100k, bo inaczej EU automotive z niemcami na czele, bedzie sie moglo calkowicie zwijac i przesiadac na zaprzegi konne,  szczegolnie po ostatnich zmianach w regulacji EU  
    • Tam reddicie to mają problemy, ale ze sobą  4090 żadnego zanika obrazu przy minimalizowaniu tylko wykorzystywałem HDMI 2.1. Poza tym większość nie wie, że wyszły poprawione biosy oraz patcher, które dotyczą 4xxx  Sam wrzucałem do 4090 
    • Wjeżdżają recki nowego Avatara. W skrócie - wtórna, efektowna papka dla oczu. Na RT póki co najniżej w serii - 70%. 
    • Intel Core i5-8600, Gigabyte GeForce GTX 1060 OC 6GB GDDR5, Gigabyte B360 AORUS GAMING 3 WIFI Dyski SSD  Win 11 x64   Witam. Jak w temacie mam dziwny dosyć problem z rozruchem komputera. Nagle ot tak przy włączeniu zawiesił się na ekranie ładowania i dalej nie chciał ruszyć. Ponowny reset zawieszał się na automatycznej naprawie. Wiesza się również przy próbie bootu win11 i win10. Jedyne co pomaga wejść do pulpitu to upgrade albo downgrade biosu. Po tym wchodzi do pulpitu ale następny reset to znowu zawiecha. Z pulpitu nie mogę nic włączyć z win update ani zainstalować systemu na nowo bo się wiesza na procentach tak samo jak polecenie DISM... restorehealth. Sfc/scannow nie widzi żadnych problemów. Dyski też diagnozowałem i żadnych problemów. Odinstalowanie aktualizacji też się wiesza. Nie wiem już czy to wina systemu czy sprzętu.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...