Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.  Chciałem dzisiaj wystawić na Allegro memki, bo leżą w szufladzie i się kurzą, a trochę gotówki na święta jak znalazł, no i nie potrafię, bo? na modułach nie ma kodu EAN ani kodu kreskowego. Próbowałem, cudowałem i nie przechodzi. Na allegro jestem 18lat i jeszcze się nie spotkałem z takimi problemami. Na Allegro lokalnym bez problemów zakładam ofertę sprzedaży, ale chciałem legitnie na tym normalnym i lipa.  

To wszytko co jest na modułach pamięci:

20251215-140931.jpg

20251212-113206.jpg

Help !!  :uklony:

Opublikowano

Jak wystawiasz na allegro nie lokalnie to koniec roboty ;) Ale to zaraz się przekonasz :E

Poza tym od razu Ci powiem jak wrzucisz pierwszą fotę na byle jakim tle to Ci aukcje mogą wywalić albo podczas weryfikacji zablokują.

Teraz jak wystawisz nawet jako osoba prywatna to i tak praktycznie te same wymagania musisz spełniać co firma. 

Do tego jak nie będziesz ludkom odpisywał - nawet idiotom :hihot: To Ci obniżą ocenę sprzedaży to samo tyczy się o czasie musisz zmienić status przesyłki i wrzucić nr przesyłki :E

Dzisiaj wystawianie na allegro to nie jest szybki temat jak ktoś tego nie robi na co dzień. 

Opublikowano (edytowane)

Uuuu dobre kilka lat niczego nie wystawiałem, stąd wielkie oczy co się porobiło.

Na razie trwa sprawdzanie :E 

Tego nie rozumiem "to samo tyczy się o czasie musisz zmienić status przesyłki i wrzucić nr przesyłki " 

W wyborze czasu są dni tak ? to jak mam tam wrzucić nr. przesyłki ?

EDIT: oferta ruszyła, mogłem z miesiąc wcześniej pomyśleć, a nie przed świętami :E  Nie wie, jak zmienić czas przesyłki na numer przesyłki :P 

EDIT2: chyba rekord pobiłem, bo już memki sprzedane :hihot:

Edytowane przez leven