Noo tam się robiło nielimitowane resety, wbijalo sie max lvl, robilo reset, dostawalo iles tam punktow wiecej i znowu to samo. I czlowiek gral i sie cieszyl, ze jest w co grac! ; D
Nie wymiękaj i graj dalej : ) Dotarłem właśnie do RC, a gram bez żadnych bonusów - skradam się, omijam wrogów, walczę tylko jak muszę. Dla mnie robi się zupełnie nowa gra z tego.
dobry wyrok?!
Dla 90% Polaków za to ważna jest wolność bez terroryzowania przez osoby z problemami psychicznymi. Tolerancja? TAK. Terror, przymus i kary - NIE
Najgorsze jest to, że to są potężne prezenty dla ruskiej agentury w okresie, w którym Polska jest zagrożona przejęciem władzy przez ruskie pacynki.
A wtedy ten wyrok zaszkodzi milionom Polaków. Wszystkim.
Bo w jakimś tam promilu lub procencie podniesie popularność Brauniarzy.
Wyrok szkodliwy miliony razy bardziej niż pożyteczny dla jednej osoby, która dostała "przepraszam". Za to niewinne osoby ze szkoły straciły czas i koszty procesowania się, a wszyscy Polacy mogą stracić kraj.
De-bi-lizm!
W grze masz bossów fabularnych, których po ubiciu można farmić dla matsów na sety i pancerze. Do tego dochodzą misje poboczne, gdzie walczysz z ich mocniejszymi i szybszymi wersjami. Niby to opcjonalny content, ale dla zwykłego śmiertelnika takiego jak ja, który nie jest kosmitą pokroju ONGBALA , to w zasadzie mus, żeby podbić staty, zdobyć exp czy lepsze przedmioty.
Rekomendowane odpowiedzi