RTX 4080s KFA2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
Hmm... Ciekawe jak ma się CNN z RR do FSR4 z odszumianiem Redstone? Ogólnie RT będzie miało sens dopiero na następnej generacji konsol, gdy zupełnie zrezygnują z dobrze zrobionego normalnego oświetlenia, przynajmniej w dobrych grach. Teraz gier wartych włączenia RT i przejścia jest tyle co kot napłakał, szczególnie gdy wydajność ma być uzasadniona. -
Przez hubio · Opublikowano
Ale co wy z tym, że ja czegoś chcę albo nie? Ja nie mam nic do Ukraińców. Nie pracuję przy taśmie, a nawet jakbym, to nie jestem małym, zakompleksionym Polaczkiem - oo bo ten ma więcej..... Dlaczego ciągle i ciągle dyskusja się przenosi na wymiar osobisty? Nie mnie to przeszkadza, ale braun ma 11% i za moment przegoni Mentzena. Szykują się nad Polskę ciemne chmury, a jak nam zniszczą kraj to jeden z drugim będzie się ze mnie wyśmiewał, że nie wiem co to imigracja zarobkowa? Ale mam wrażenie, że jaka partia taki elektorat. Macie wyje....e co się stanie z Polską. Zresztą część z was nawet tu nie mieszka... Stronie liberalnej jak i jej elektoratowi tak naprawdę nie zależy... Smutne... Dlatego też przegrał Trzaskowski... Natomiast z 2 strony są mocno zdeterminowani ludzie... Te odniesienie w moim poście mimo, że ciebie zacytowałem to nie do ciebie Gordon tylko generalnie do całej opcji liberalnej w tym wątku typu: camisy, themr i bergerscy -
Przez PaVLo · Opublikowano
Przez tą chorą sytuację zacząłem robić własnego mema, którego będę w razie potrzeby uaktualniał -
Przez adashi · Opublikowano
A po co studia? Studia to nie bezpośrednie podnoszenie kwalifikacji. Dla fizycznych pracowników wystarczą jakieś kursy czy coś podobnego. Nabycie jakichś uprawnień, typu spawacz, pracownik wysokościowy, wysokie napięcia itp. A jeśli nie wytrzymają konkurencji na rynku z ciapatym po podstawówce z polskim A1, no to sorry. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Jaka konfiguracja przez ekranik ? Co konkretnie robisz przez ten ekran bo z tego co widzę to działaniem wycieraczek normalnie strujesz przy kierownicy a jedynie wyłączenie automatycznych wycieraczek wykonujesz w ustawieniach
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi