Wypasiony test past termo-przewodzących 2018!!!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
Korzystalem przez ponad rok i pamieci lataly na 92C, problemow nie uswiadczylem, Zadnej degradacji, niestabilnosci ani wzrostu temperatur nie zauwazylem, a sporo na niej gralem. Takze, nie ma czym sie przejmowac, mozesz spokojnie o nich zapomniec. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wiem doskonale, ze to tylko moja zryta glowa Ampere w rtx to 90st to byla norma dla gddr6x karta jednym slowem zacna i w sumie teraz sie ciesze ze wybralem biała bo ladnie pasuje do całosci Jeszcze pobawie sie z tym obnizaniem PL ale max 10% @LameismynameTy mowiles ze przy ilu W jest stock wydajnosc?? Tylko bierz pod uwage tez UV @RTXnietylko4060tiUSERTy jak masz ustawiony PL ?? -
Przez bleidd · Opublikowano
Mojemu kuzynowi czas temu jakiś dziecko brata przerysowało auto gwoździem. Z każdej strony -
Przez serwal4 · Opublikowano
Mnie dzisiaj Czeskie Bambi zmotywowało, żeby - klejoną przez poprzednika - dokładkę przedniego zderzaka w końcu ogarnąć -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
@Phoenix.Ja jestem przyzwyczajony do temperatur hynixowych, bo mialem w poprzedniku Za miesiac Ci przejdzie, tez to przechodzilem @Lameismyname Ten moj asrock generalnie i tak ma cichutkie cewki w porownaniu do mojego starego 7800xt.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi