7niebo 3 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) 15 minut temu, gtxxor napisał: Na tej grupie są same takie perełki. Administrator ostatnio wmawiał mi, że jego TX będzie szybszy od GTX 980 Ti Classified, ale jak chciałem żeby dał 3dmarka, to już spuchł. Konrad? Śmieszny typ z kompleksami, co chwile wrzuca tylko jakiego ma cudownego kompa i się chwali. W ostatnim czasie administracja nic nie robi. Pisałem do jednego admina, aby zrobił nabór, ale ten nawet nie przeczytał mojej wiadomości Ciekawie, ciekawie Edytowane 12 Marca 2016 przez 7niebo
gtxxor 88 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Taa ten typ to jest żenada maks. Wystawić ofertę sprzedaży czegoś, czego nie chcesz sprzedawać, tylko po to, aby pokazać co się ma ;)
7niebo 3 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 4 minuty temu, gtxxor napisał: Taa ten typ to jest żenada maks. Wystawić ofertę sprzedaży czegoś, czego nie chcesz sprzedawać, tylko po to, aby pokazać co się ma ;) "Będę sprzedawać za kilka miesięcy. Wstawiam, bo poszukuję kupującego"
haha3 4 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 1 godzinę temu, gtxxor napisał: Na tej grupie są same takie perełki. Administrator ostatnio wmawiał mi, że jego TX będzie szybszy od GTX 980 Ti Classified, ale jak chciałem żeby dał 3dmarka, to już spuchł. Benczsmarki nie są wiarygodną formą testów wydajnośći gpu, swego czasu była afera spowodowana tym że nVidia pisała sterowniki pod 3dmarka
Gość Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Myślicie że jest sens dokładać do mojego zestawu jeszcze 8GB ramu? Akurat jest taka sama kość za 150zł, nie wiem czy brać.
bl4d3pl 0 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Też się nad tym zastanawiam od jakiegoś czasu. Quantum Break w zalecanych ma 16GB RAM :V
gtxxor 88 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 RAM nie jest drogi. Masz kasę, to śmiało
Gość Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 18 minut temu, bl4d3pl napisał: Też się nad tym zastanawiam od jakiegoś czasu. Quantum Break w zalecanych ma 16GB RAM :V W to i tak wątpię żebym grał. Aktualnie jak mam wolny czas, to ogrywam jedynie GTA Online oraz CS:GO. Nowymi grami się ostatnio nie interesuje, bo zwyczajnie nie chce mi się grać w coś poza ww tytułami. Kupiłem jakiś czas temu W3, pograłem z 2h i tyle. 10 minut temu, gtxxor napisał: RAM nie jest drogi. Masz kasę, to śmiało Tylko czy wykorzystam 16GB?
bl4d3pl 0 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Zawsze możesz poczekać, będziesz potrzebował to kupisz.
SMX 30 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Na konkrecyjnym portalu za to ładne banialuki sadzą. Nie dziw że nikt nie chce się pisać publicznie pod njusami. ''Przyciski solidne lub takie, które dzięki LED-owemu podświetleniu świetnie wyglądają''... Prasówka prasówką... no ale dajcie spokój ;) Mnie by było wstyd coś takiego opublikować bez uprzedniej korekty takich głupot (bo jakim cudem dioda wpływa na samą charakterystykę danego mikroswitcha?)
Prezes Biznes 5 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 Ktoś czyta ten ich portal w ogóle?
Gość Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Ktoś z Was będzie na targach Motor Show w Poznaniu? Wysłane z mojego LG-D855
Prezes Biznes 5 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 Bardziej mi to wygląda na pokój Xora więc czemu wrzucasz to ty SMX?
gtxxor 88 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Wyznaczam trendy. Ja maluje ściany na niebiesko, to moja armia też.
SMX 30 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Bo ja mom biały sufit chociaż i bardzo jasny niebieski Nie wytrzymałby w takiej ciemnicy jak on siedzi. Niebieski w sumie mi się podoba (a zawsze miałem na jasne barwy odmalowywany pokój) to pomyślałem czemu by nie. + zamówiłem sobie taki oto monitorek: Medal z ziemniaka dla tego który kojarzy co to za model.
bl4d3pl 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie ma to jak najechać myszką na obrazek i wszystko jasne
bangibang 29 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Znalazłem na niemieckiej grupie na fb o tematyce komputerowej pewnego linka do aukcji na ebayu. Myszki "gejmingowe" za 1€ z przesyłką. Jedni pisali że są spoko i są pozytywnie zaskoczeni tą myszką, a drudzy że to "Scheiße". Z ciekawości zamówiłem 2 sztuki, jedną dla mnie, jedną dla kolegi. Musiałem zamówić u niby dwóch różnych sprzedawców, bo jedna sztuka przypada na jednego kupującego, a dlatego niby, bo przelew przez paypala poszedł na ten sam adres ;) Tu jeszcze link dla zainteresowanych: https://www.ebay.de/itm/231616517318 Szukałem też tej klawiatury która pojawia się na zdjęciu razem z myszką, ale niestety nie jest dostępna w sprzedaży w żadnym sklepie Jak przyjdzie, to zrobię mini recenzje! A jak będzie dobra, to szykuje się biznes
Rekomendowane odpowiedzi