RX 5700 vs RTX 2060 pod procesor Ryzen 5 2600
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez shvmp00 · Opublikowano
Widzę, że nic się nie zmieniło od kiedy miałem Sigmy 10 lat temu -
Przez Kadajo · Opublikowano
To jeszcze w sumie zależy w ile FPS celujesz, w PS5 Pro Sony zadecydowało za graczy ze będą celować w 30 FPS W czasach crypto tez mogłeś kupić GPU, maiłeś wybór od sklaperow -
Przez BrocX · Opublikowano
Dzień dobry pclabowicze i ithardwerowcy, Kupiłem pierwsze w życiu wielosezonowy, dlatego wybór padł na premium, żeby uniknąć kolejnych kompromisów. Do autka, które z założenia ma robić kilka tysięcy rocznie po mieście, ewentualnie wokół. 215/60 r17 Goodyear Vector 4Seasons G3 SUV zobaczymy co z tego będzie. -
Przez Kris194 · Opublikowano
O właśnie, jeśli ktoś chce udowodnić, że Trzaskowski jest złym prezydentem miasta to niech udowodni, że Warszawa jest źle zarządzana. Mam wrażenie, że niektórym się pomyliła rola radnego osiedla/miasta z rolą prezydenta. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Ktoś wygrywający wybory poza duopolu PO/PiS to byłoby najlepsze rozwiązanie, lecz to nie wydarzy się ani w przyszłym roku ani w 2030 roku, co będzie dalej? Nie wiadomo. Myślę nad tym, żeby na I Turę głosować taktycznie na Szymka, ale II Tura, która przyniesie pojedynek ktoś z KO vs ktoś z PiS, jednak mój głos bez żadnego ale wędruje po stronie kogoś z KO.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi