Co cię dzisiaj wkurzyło D:
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cappucino · Opublikowano
Jak patrzę na te babe, to nie dziwie się, że chciałaby obrzydzić życie normalnym. -
Przez green1985 · Opublikowano
Po odpaleniu kompa mam zakłócenia na monitorze w Windows 11. Są to cienkie białe paski o długości do około 1cm, tak po kilka-kilkanaście sztuk na raz w różnych miejscach na ekranie. Coś jak zakłócenia na starych taśmach VHS, tylko dużo mniejsze. Problem występuje tylko na odświeżaniu 240Hz i tu mam największą zagwozdkę - gdy od razu po odpaleniu kompa zmienię w Windowsie odświeżanie na 144Hz i zaraz potem wrócę do 240Hz, to problem znika. Problem występuje od momentu wymiany PC-a, ale karta graficzna i monitor zostały te same i na poprzedniej platformie tego problemu nie było. Ma ktoś pomysł gdzie zacząć szukać rozwiązania? Sterowniki nVidia testowane aktualne i starsze, bez różnicy. -
Przez Vulc · Opublikowano
Bo 60 klatek w tej grze, jak wiele innych rzeczy, jest anomalią. Odpalałem grę kilka razy i za każdym razem, w tym samym punkcie tego samego początkowego miasta, mam inne wartości klatek. Nie ma tutaj żadnych reguł. -
Przez prystek · Opublikowano
jak mozna na tego tv blazna bez wyrazu glosowac - no i najlepiej zostac w domu i dac pis-du wygrac aby kompletnie rozkradli i znisczyli Polskie -
Przez Send1N · Opublikowano
To nic nie da oprócz tego że sekcja zasilania będzie jakoś tam lekko owiewana dzięki wentylatorowi oversized a ucierpi ciśnienie statyczne, czy będzie 2-3 stopnie mniej na sekcji zasilania to niczego nie zmieni a wydajność na samej ferze może pogorszyć w skrócie to najlepiej nie zmieniać fabrycznego + nie dodawać drugiego.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi