Coffee Banan 10 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Oferta na Allegro. OFERTA dla Forumowiczów: 1700zł.
smolus7 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 No cena . Szkoda, że wczoraj nie przeglądałem działu, bo znajomy laptopa chce kupić.
smolus7 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Opublikowano 28 Grudnia 2025 No dlatego piszę "Szkoda, że wczoraj nie przeglądałem działu" bo widzę na allegro że sprzedany. Może jednak kupujący się rozmyśli albo zwróci
VRman Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 (edytowane) Cena była rewelacyjna. Dzwoniłem od razu do kolegi, żeby kupował, bo się do VRu nawet od biedy nada, a dopłata z jego byłaby groszowa. Usłyszałem smutny głos w słuchawce - kolega na tej zamarzającej mżawce pierdolnął na rondzie tak w krawężnik, że mu się w nieubezpieczonym aucie koła odwróciły niczym w DeLoreanie w Back to the Future nie chciał nawet słuchać o pomyśle. A szkoda. Swoją drogą ten lap nawet jak był w sklepach to był jakoś wyjątkowo tani. Gdzie tkwi haczyk? Teraz można zapytać bo kupujący i tak nie będzie żałował. Za tyle taka specyfikacja to ze świecą szukać choćby nie wiem co tam producent spartolił Edytowane 29 Grudnia 2025 przez VRman
Mar_s Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Temat jest niezgodny z regulaminem działu Sprzedam i w związku z tym został przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi