Regulamin wewnętrzny działu "Giełda"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Dawno nie widzialem biedniejszego demka, 4 zamkniete sciany i wsio, a do tego pełno szumu -
Przez Slayer · Opublikowano
A gaming mode czasem nie wyłącza HT? -
Przez wallec · Opublikowano
No i widzisz. Sam nie masz swojego zdania popartego jakąkolwiek wiedzą/doświadczeniem i piszesz nieprawdę mówiąc, że napisałem że 9800x3d to chłam i 14900ks to chłam :-) Eot, wesołych świąt. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
@VRman Już podobny temat gdzieś dyskutowałem, chyba przy AC:Shadows, gdzie właśnie wyszczególniałem podział gier na rozrywkę, artyzm oraz narkotyk. Wiele gier multiplayer to kwintesencja tego. Baaa sam wsiąkam w RTSy za bardzo dlatego lepiej bym w to nie grał. Grom bez wizji i pasji łatwo wcisnąć listę cech oraz tematów to odhaczenia. Potem kończy się Suicide Squad, Concordem lub DA:The Veilguard i AC:S... Na dodatek wiele pracowników ma spaczony światopogląd, przez gnicie uniwersytetów, mediów itd. więc zamiast szukać ciekawych mechanik lub historii dla postaci to kombinują jak wsadzić kolejne uwznioślenie mniejszości, uniknąć obrazy kogokolwiek oraz wzmocnić odbiór danego światopoglądu. Mam wrażenie, że gry kiedyś tworzyli ludzie którzy doświadczyli czegoś autentycznego, a nie przerzutą ideologiczną karmę dla odbiorców, z listą rzeczy do zamieszczenia. Nawet Elden Ring mi nieco śmierdział, bo nie rozumieją że nadmiar wyborów jest zły i niepotrzebnie rozwodnili doświadczenie aż tak otwartym światem, z tyloma mniejszymi znajdźkami. Zupełnie jakby ktoś im powiedział - "o super, ale niech będzie tego 3 razy więcej". Mogliby jasno rozróżnić jaskinie oraz inne wyzwania, aby było wiadomo jaki typ przedmiotu tam znajdziemy, więc będąc magiem robisz dany tym lochów, będąc siłaczem inny, a kapłanem jeszcze inny... A dobra teraz zaczynam kolejny offtop, bo lubię dyskutować o projektach gier, wiec proszę to zignorować.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi