Keel 63 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Opublikowano 29 Grudnia 2025 Cześć, szukam legiona 5 lub 5 pro. Minimum to rtx 4060. Ktoś cos ?
Yedi 289 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Opublikowano 30 Grudnia 2025 (edytowane) Zalezy ile dajesz za Legiona na Intelu 13gen, rtx 4060 , i matryce 2560x1600 Długa gwarancja. Legion 5 16IRX9 Edytowane 30 Grudnia 2025 przez Yedi
Yedi 289 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia No i nie pohandlujemy - padł drugi bank RAM i bede go odslylal na serwis. Ponoc tak ma byc , ale zazwyczaj po gwarancji
allas 23 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 1 godzinę temu, Yedi napisał(a): No i nie pohandlujemy - padł drugi bank RAM i bede go odslylal na serwis. Ponoc tak ma byc , ale zazwyczaj po gwarancji Nawet gwarancji nie przeżył słabo , chyba że miałeś przedłużaną ?? Powszechny problem lenovo proc traci kontakty z pcb , przez czarny klej . Modele na Ryzenach padały masowo , intel 11 gen też jest problem zazwyczaj z połączeniami pod pch .
Czarny_PLone 47 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Jakby co przymierzam się do sprzedaży Lenovo Legion Pro 7-16 gen9 z rtx 4080 i i9_14900HX gwarancja Premium Care 3 lata + 5 lat ubezpieczenie , mam go 19 miesięcy stan wizualny jak nowy Edytowane 4 Lutego przez Czarny_PLone
Czarny_PLone 47 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Jestem skory dużo opuścić ale oczywiście w miarę rozsądku ale zapewniam że byśmy się dogadali co do ceny Pisz na priva i podaj cenę jaka by cię interesowała Generalnie chciałbym sprzedać w cenie obecnego legiona pro 5 z rtx 5070ti obecnie jak chodzą a dorzuciłbym tez 64gb Ram kingston hyper 6400mhz bo obecnie siedzą tam te kości po upgrade, oczywiscie originalne 2x16 też mam w ramach gwarancji Edytowane 5 Lutego przez Czarny_PLone
Rekomendowane odpowiedzi