Następca Mi9 z małym upgrade
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marko · Opublikowano
U mnie na szczęście wgniotło tylko drzwi. 3 razy sprawdzałem czy nie ruszyło progu. Było blisko, rzeklbym jakiś centymetr głębiej i byłby głębszy problem. Z lakierem to na szczęście dziura na masce. Dwóch detailerów powalczyło, ale się poddało. Jest jedynie zabezpieczone. Detailer się śmiał, że lakierować dopiero przed zdaniem auta, bo 2 lata to jeszcze sporo czasu. Ani myślę tego lakierować -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Wszystkim niezadowolonym z tego polecam podejście wallca. Jak nie miałeś nic zamiaru kupić to nic nie zdrożało. Zen6 koniec roku i to pewnie nie ten gamingowy. Przerabiacze z wątkami już jakiś czas na rynku i po części z wsparciem ddr4 jak soft z samej przepustowości nie zrobi użytku. Super gamingowy zestaw to dziś $ jak masz do zdarcia. Jest do czego... Intel cholera wie kiedy. Ddr4 jak jeszcze poszukasz to znajdziesz w śmiesznych pieniądzach by sobie do 32gb dozbierać. -
Przez copyname · Opublikowano
Panowie, to rozumiem że na stan obecny ze względu na te zamieszanie z cenami to nie ma sensu myśleć nad zmianą obecnego 2x 16 GB Patriot 3600CL17 w ramach upgrade, tylko cieszyć się tym co się ma? Tzn. nie mam zamiaru wydawać nie wiadomo ile $$$ bo wolę na lepszy monitor to póki co przeznaczyć. -
Przez Wu70 · Opublikowano
Zależy, fizyczna dystrybucja może być oddzielona od sprzedaży i posrednik wcale nie ma gorzej. Kiedyś Neostradę zmieniało się na Netię bo uwolnili kable i u pośrednika było taniej Tam masz zaznaczone że to art sponsorowany. -
Przez Gret · Opublikowano
DSG w dzisiejszych czasach to jakieś nieporozumienie. Bez tunera nie podchodź.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi