-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MadDog · Opublikowano
Zdarzają się tytuły, gdzie 9070XT jest lepszy niż TX 5080. Dla przykładu Doom Eternal. Ale w ogólny rozrachunku 5080 jest szybsza od 10-20% w zależności od gry. Ale teraz trzeba sobie zadać pytanie. Czy te 10-20% ogólnej wydajności jest warte wydania dodatkowych 2500 zł? Albo wydania ponad 1000 zł więcej w stosunku do 5070Ti? Dokładnie. Wg mnie 9070XT jest na tą chwilę najbardziej opłacalną kartą do grania. Zamiast bulić 4300 zł za najtańszego 5070Ti lepiej tą różnicę sobie odłożyć np. na monitor OLED. -
Przez AudRob · Opublikowano
Ja u siebie mam 144Hz , zawsze mam ustawione na 138 klatek max , w panelu Nvidia / zarządzanie ustawieniami 3d. G-Sync działa idealnie. Tu Send ma rację w 100% -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Dimazz Nie na długo zostaną, bo udział Kurdów jest już właściwie pewny. Poważne źródła podają od kilku dni że przywódcy Kurdów z Iraku i Iranu negocjowali już jakiś czas z Izraelem oraz USA. A dziś są już informacje, że są już dozbrajani przez CIA a pewnie też mossad. Równocześnie trają bombardowania celi reżimowych na obszarach kurdyjskich. Myślę że kwestią tygodni a może nawet tylko dni jest rozpoczęcie tam powstania zbrojnego. @DjXbeat Kultura tam jest akurat tłamszona przez fanatyków z reżimu. Cała jest "za zamkiętymi drzwaiami" na małą skalę, a poza domami wszyscy nie islamiści muszą udawać i sie ukrywać. Młode pokolenie się na takie życie pod okupacja n zgadza i wybiera protesty, niezależnie od ceny. Niebawem dołączą do walki, gdy lotnictwo i siły kurdyjskie na ziemie utorują drogę do zrywu i wybicia reżimowców. Bez rozlewu krwi nie da się pokonac silnych rezimów. Także nie ma innej drogi. @Zas Zamiast powściągliwości w kibicowaniu, powinniśmy się silniej zaangażować. Pisałem już o tym. Zamiast tego pokazujemy słabość i niezdolność do działania. A potem będzie jęczenie że USA się rządzi na zachodzie i z nikim nie liczy. -
Przez trepek · Opublikowano
A jak diesle?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi